|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Da li ovo valja?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Znash sta Oggy...definitivno svracam do tebe vrlo skoro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Manijace...koliko te je izasao ovaj Amek i gde ima...?Reci mi i koliko je kompresor iz te serije,ako znas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
@kVu:
120 i razgovaramo! Hvala na cestitkama. Cene ne mogu da kazem dok mi dobri ljudi iz Artista ne kazu koliko je to za javnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
ma odradjujes ti dobru reklamu za njih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Znas kako? Ja sam u principu vrlo ozbiljan kada je posao u pitanju i koliko god se ja zajebavam naokolo, kada su u pitanju poslovni planovi i dogovori, ne volim neozbiljnost. Kada ja nazovem nekog (ili cak i odem) i kazem : "Dobar dan, ja bih kod vas da potrosim 2500 (napr.)", a on mi kaze: "Ej, nije sad zgodno, imam nekih obaveza, posalji mi mail, pa cu videti" je situacija br.1 . Situacija br.2 je ta da ja nazovem, pitaju me kako sam, posvete mi svoje vreme (koliko god je potrebno, a to nekad bude i sat vremena), daju mi najbolje cene. Koju bi ti situaciju nazvao omiljenom? Vrlo lako zakljuce svi. Daj Boze da svi prodavci budu barem upola tako usluzni, gde bi nam kraj bio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Stigao Classic 2! Upravo se vratih iz BG-a. Bio je fantastican dan, lepo sam se proveo, pokupio mic i sada cekam da se "razradi" lampa pa cu da ga isprobam. Tezak je k'o sam Djavo! Stalak se jedva suprotstavlja njegovoj tezini. Imam utisak da ce na blagi dodir sve da padne. Izgleda mocno. Toliko za sada dok ga i ne cujem. Krajem nedelje verovatno stize i Amek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Evo, uspeo sam i da ga isprobam. Radi. Bacio sam jednu traku, stavio malo RVox na insert, zvuci dobro...Stavim malo jaci kompresor, zvuci dobro... Razvalim kompresor k'o magare, ZVUCI DOBRO!!! Dakle, zvuci dobro
![]() Ponasa se jako lepo, mada sam ja zapusenog nosa i boli me grlo i nisam pevao dve nedelje. Za sada nisam imao nista sto bih primetio da mi se ne svidja. Jako lepo "sedi" u mixu i uopste ne znam da li vokal treba da bude jaci ili tisi? Lepo mi je i ovako i onako, potpuno sam zbunjen. Pocecu da sve mixam bez reverba. Ej, totalno sam se nalozio, pa mozda nisam objektivan, ali sam zadovoljan vise nego sto sam ocekivao da cu biti. Nesreca je jos sto sam ga probao na TLA 5050 preampu, pa jos uvek ne dobijam pravu sliku, ali kad stigne Amek...mmmm E sad objektivno... Mikrofon je vise nego ispunio moja ocekivanja na prvo slusanje, ali ja cekam da vidim kako se ponasa sa razlicitim izvorima zvuka i sa razlicitim vokalima. Na zalost, nisam probao da snimam akustaru zato sto nemam stalak (moram da nabavim stalak sa jakim tegom kao balans) koji bi mogao da podnese njegovu tezinu pod bilo kojim uglom osim pravim. Verujem da ce se i tu pokazati kao vrlo efikasan. Podnosi prilicno jak pritisak, tacnije nisam uopste uspeo da ga nateram da "zafercera" iako sam mu bio na 2 cm. Jako lepo izgleda, ide uz bogatu opremu... Dobija se veliki aluminijumski kofer gde staje mikrofon, shock mount, cvrsti drzac, napajanje, specijalni oxygen-free kabl od 10m i sve to zajedno je tesko oko 15 kila (otpade mi ruka od kola do kafane, posto sam se plasio da ga ostavim u kolima ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Tesko je imati i ovce i novce... oops... mislim zene i novce...
![]() ![]() Oggic! Cestitam na novoj djeci!! Luudilo!! ![]() ![]() ![]() Ivan... ovaj smilic nikad nije tuznije izgledao.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ne bih ja to tako daleko sa decom... Ali igracke...mmmm
![]() ![]() ![]() ![]() Na zalost, necu dobiti Ameka ove nedelje, ali zato sledece... Pa jos Brand New Heavies... UUUU!!! E, to je ludilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amek Tac Matcheless | player | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 07-11-2008 04:58 PM |
Alpha channel ili Amek 9098eq? | player | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 05-05-2008 11:38 AM |
Rode Classic II ili Brauner Phantom C ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 20-12-2005 11:56 AM |