|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
evo jedna interesantna stvar koja me veseli pa da da malo komentirate..
ponosni sam vlasnik MINIMOOG a s " NEW OSCILLATOR BOARD-om" seriski broj 12320 proslo je ravno godinu dana otkada sam ga kupio od Kobca.... moog je ispravan ali treba ga uredit.. narucio sam Pratt Read zamjenske gumice i kompletno prije 3 dana rastavio moog-a prvo sam sredio keyboard, a onda pakao ![]() ![]() ![]() ![]() neki idiot je cijeli kabinet prefarbao u smedju boju..jos k tome je mini u svojih 28 godina dobro izudaran pa sam ga odlucio srediti 7 sati sam BRUSIO I SKIDAO lak i smece s kabineta..otpala mi ruka od vibracione brusilice...a onda WOOOOOOOW predivno drvo..predivni godovi.....divota nakon finog brusenja cijeli sam moog premazao bajcom Crvenog Mahagonija i odjednom je Mini postao predivan.... upravo sam zavrsio lakiranje 4 sloja pa brusenje pa jos 2 sloja ...nisam htio kistom ..nego sam kupio lak u spreju....ljepse izgleda final.... eno ga dole u podrumu susi se do sutra.. onda cu ga slikat i da cujem sto mislite kako sam sredio kabinet i kejboard cekam dijelove iz farnela da ga iduci tjedan rekapiram i tuniram... BTW ako tko ima viska trebam 2x 25 Kohma LIN rotary pot u metalnom kucistu..Iskrina klasika.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
evo i par slika kako izgleada MINI poslije reinkarnacije kabineta!!!!
JOS NIJE GOTOVO!!!!!! ![]() ![]() i naravno sredjene tipke!!!! ![]() sutra sastvljam mehaniku inace ono je jedan od mojih 4 moog-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Lep rad,jako lep ,ma prelepo
![]() ![]() ![]() Heh,pa posle tvoga Minija je izaslo iz fabrike malo manje od 1000 komada ![]() Koje jos Moog-ove imas osim Minija??? Slucajno sam naleteo na ovaj video gde lik svira Oberheim four voice,MiniMoog,MicroMoog.... Najjaci mi je deo oko 1 minut kada svira lead na Miniju ![]() http://www.youtube.com/watch?v=E8ngmU9RI-w |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
stverno hebeni klipic
imam : Moog Memorymoog Moog Minimoog Moog Minimoog RME Moog Phaser razmisljam da prodam sh 101 i kupim Source mislim da bi to bila dobra investicija???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Uzmi ,sastavi jedan dotcom ili tako nesto ![]() Kladim se da Minimoog volis vise od Voyagera i Memorymooga ![]() Kako ti se cini Voyager vs. Model D?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
pa da mozda ali di da to stavim
![]() ![]() ![]() studio je 3om2 a nema mjesta za modulare vec imam 15tak keyboarda ![]() minimoog je u svakom pogledu superiorniji od voyagera sto se tice zvuka ![]() ![]() ali i vojager ima svoje prednosti ... SOUND mu je opak bez obzira sto to nije ni slican minimoogu..imam malo tamniju boju....ali je 10 x flexibilniji + memorije + v3.3 koja salje i prima cc kontrolera, sync, FM, 2 filtera ![]() prodao sam i DB9 i pulse plus te dodao i kupio Voyagera...100% sam napravio dobar deal.... to je work horse.... probao ga je i cluster oba smo se slozili da to nije mini ali je opaka masina i vrijedi svaki $. osjeti se u voyageru tko mu je DEDA!!! ( ![]() memorymoog je SUPER sint..sredio sam ga ali ima jos problema i dat cu mu tokom ljeta ugraditi LAMM to je mrak pila..nije to 6 minija to je prophet 5 na kvadrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Super ti kolekcija! Sto jes, jes!
![]()
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ajde nabaci slikice da vidimo kada bude komplet sređen. Inaće onaj centar svakog pota (kapica) mo?e? jo? dodatno ispolirati sa polir pastom. Uf, onda to ima da se sjaji ko novo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Imao sam priliku kod rogine malo probati ovog ljepotana:o ajd ?to zvuči kao ni?ta drugo ?to sam do sad probao
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
da naravno jos da idu spavat ko sva normalna djeca...a ne to 12 uhhh
bit ce muzicari i DJ i vidi se |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Restauracija WSW germaniskog univerzalnog preampa | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 26-09-2009 10:41 AM |
minimoog.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 11-09-2009 09:45 PM |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Moog Minimoog VS Arturia Minimoog & Minimosta | Gianfranco | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 25 | 29-09-2006 12:48 PM |