|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
dobio sam ovu spravu od drugara sa pricom da ne radi ili nece da se instalira,tako nekako...(jeste,dekro sam je hahah).
e sad, skinuo sam sa creamware-ovog sajta najnoviju verziju 4.5 drajvera koji je valjda validan za sve karte iz scope familije (scope home,project,pro. -> nekad luna, pulsar i ). kad krenem sa instalacijom,posle next>next>next dela mi izbaci da drajver nije nesto ok. onda dobijem opcije da izaberem STOP INSTALLATION ili CONTINUE ANYWAY. kliknem na kontiniju enivej i blokira mi komp. i opet. i opet. e sad,jel ova scope home (luna) obicna kartica i da trazim drugi drajver ili je to i DSP pa ima neka fora ili je ovaj scope v4.5 drajver za te dodatne plaginove ili kako??.trenutno imam instaliranu deltu.ako to ima neke veze. sta god da pomognete, dobro je |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Creamware Scope Home | nESbo | DSP forum | 8 | 21-04-2009 10:40 PM |
nekad i sad | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 24-08-2008 11:15 AM |
Hitno-- Problem sa scope home karticom | dmic | DSP forum | 1 | 11-11-2005 12:51 PM |