|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Konacno mi je stigao Small stone phaser.
![]() ...ali izgleda neispravan. Nemam pojma da li je ostecen u transportu (putovao iz daleke amerike) ili je u startu bio neispravan, ali sada ne radi kako treba. Jedva se cuje bilo sta kad ukljucim efekat. Da li neko ima predstavu o tome ko to moze da sredi? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jesi stavio baterije unutra? PS kakav je ovo RUSKI small stone?? I ja sam ga imao pre, ali nije bio ovakav!?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Jeste ruski - taj je kao mega sweet sounding -sta god, a nalozio sam se zato sto hocu da sviram equinoxe od Jarre-a - verovatno ce imati i neku drugu namenu u buducnosti
![]() Uglavnom, stavio sam bateriju od 9V i svetli mi lampica - prvih nekoliko minuta je imao neki zvuk (recimo na 40% u odnosu na to koliko sam sve odvrnuo), a sad se jedva cuje bilo sta. Kad iskljucim pedalu, cuje se normalan signal iz klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Fischek,kada ti proradi provozaj ga malo da ga cujemo sa Eminent E310U semplovima iz Nostalgije ili Virtual String Machine-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Misliš - ne prepoznaješ Sovtekov Small Stone, ili ne prepoznaješ taj model Sovtekovog Small Stonea?
Mike Matthews je proširio posao na Rusiju - Rusi su ga sami zvali, tamo negde osamdesetih. Posle je kupio Sovtek, i tako...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
sad sam ga odn'o kod lokalnog TV servisera - morao sam da ga ubedjujem 15 minuta da mu se isplati da zaradi pare - cudni su nasi ljudi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
...fischek, to te je sigurno onaj klinac sa Jarre-tovog foruma sto je opterecen njime upalio za Sovtek-a...
![]() p.s. primas li ti private messages... ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih voleo da imam Eventide Clockworks phaser
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
jeste, provalio si me - Radek mi je rekao za Sovteka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sh2 + small stone demo | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 21-02-2009 06:44 PM |
Stig'o ?leper! | Igor | Tutorijali | 4 | 15-09-2008 10:40 PM |
Stig'o Roland D50 ;) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 22-10-2007 04:24 PM |