|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Prehodne noci nisam mogao da zaspim uopste. Znate onaj osecaj kad jednostavno nesto MORATE da uradite?
![]() Uglavnom, sviruckao sam nesto na klaviru dok sam bio na faksu i svidela mi se tema te sam odlucio da je zapisem jer imam gadnu naviku da takve melodije zaboravim. Upalio sam Logic, otkucao temu (posto nemam nikakvu klavijaturu ![]() ![]() ![]() Sve je uradjeno u logic express-u sa default pluginovima (jedino psp vintage warmer2 na samom kraju). Gudaci su iz apple-ovog jam pack-a ... i to je to ![]() Sta mislite? ![]() P.S Sve sam ovo kucao na tastaturi negde od pola 1 do 5 ujutro tako da ako cujete da ispada iz ritma ... ![]() Poz.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A šta kaže Ana?!
Mislim da ti je naše mišljenje manje bitno... ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Muzzy... baš me zanima, javim se kasnije s komentarima!
Taj feeling "moranja" mi je poznat i obožavam ga! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ma ti si BRE zaljubljen!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
priznaj da si uradio i stavio samo zbog zenske !!
Dobices poen ili 2 kod nje zbog toga.. a produkcijski,...meni bubanj uopste ne radi sa temom ...totalno mi svira nekako u "suprotnom smeru",,? Valjda zato sto mi je bubanj bio glavni instrument, pa mi stalno nesto smeta... a (takodje) jel ima taj tvoj sequencer quantize? malo bi poboljsalo..nemoras sve da poravnas, ali moze nesto ... ne znam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne znam da li si zaljubljen ili nisi, ali ovo je odlicno, puno energije i melodicno! (da se i kritika rimuje!) Smeta mi jedino to razilazenje sa ritmom i sto mi nekako fali prva u ritmu jer bi onda sve bilo mocnije i fali mi bas da ga zamasti! Uz ovakvu muziku bilo bi greota staviti neki bledi text i jos bledju melodiju pevanja! Samo radi, jedan si od talentovanijih sa ovog foruma!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
e pa lepo ovo zvuci, nadahnuto je, nekako monumentalno i re?eno...
meni se dopada ovakav bubanj (bar na prvu loptu). razvoj teme mi je bolji od pocetka sa violinicama, a nije ni on lo?. dobra inspiracija u svakom slucaju, bilo bi gre?ka prespavati je... ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Heh
![]() ![]() Nisam ovo uradio samo zbog nje ali je za nju ![]() ![]() @DaBear: Bas me cudi da ti bubanj toliko strci? Meni je bas nekako legao jer ima taj neki pokretacki groove... sta znam. Ono sto mi smeta u vezi bubnja je to sto sam ga izgleda prekomresovao ili je preglasan ... (posle 1000og preslusavanja sam skontao ![]() Ima quantize u logicu bas sam se sinoc zezao sa time. Malo sam prosirio klavirsku deonicu i preradio temu za limene duvace... Update ce uskoro ![]() @Mogli: Zaljubljen, zaljubljen! ![]() ![]() Pravicu 2 aranzmana, jedan samo kao instrumental i jedan za glas ili solo cello. Hvala za kompliment ![]() @Bataraka: Nisam ovo razumeo "razvoj teme mi je bolji od pocetka sa violinicama, a nije ni on lo?". Enivej, hvala puno na paznji ![]()
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 04-04-2007 at 01:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
"razvoj teme mi je bolji od pocetka sa violinicama, a nije ni on lo?"
to je onaj deo, negde na trećini pesme, ?to nekima deluje zaljubljivo, ali, kao ?to rekoh i on je ok i sasvim legitiman...
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam se jako veselila čuti ovo djelo, no umjesto njega skinuo mi se virus i sad se javljam s muževog laptopa (moj je u k...) i nemam namjeru ponovno ići skinut stvar. No, čisto da upozorim i druge na tu mogućnost. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
evo, nije dnb | yanprawda | Promocija radova | 0 | 10-04-2009 01:29 PM |
Ni HI FI nije vise ko sto je bio.... | DaBear | Razno | 6 | 01-05-2008 12:19 AM |
Nije mi dobro... | kVu | Razno | 49 | 27-02-2008 03:15 PM |
samo sto nije | alavuk | Audio Software | 10 | 15-06-2007 01:59 PM |
Nije los link | dvuckovic | Computer Hardware | 0 | 11-01-2004 02:05 PM |