|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Sto radite kad nema inspiracije i to vas počinje lagano zabrinjavati?
Kad je dugo, dugo nema? Godinu dana i vise? ![]() Ne govorim o inspiraciji za odraditi posao, to se uvijek moze (jer se mora), nego o onoj pravoj inspiraciji koja hrani svaku stanicu na?eg tijela.... svatko je vjerojatno do?ivljava drugačije, ali tko je do?ivio, zna na ?to mislim. Koliko dugo mislite da je "normalno" ne stvoriti ni?ta ?to vas odu?evljava? Ono ?to me najvi?e brine jest to da od kad sam jako, jako sretna, od trudnoće s Liamom pa do danas - ja nemam ?to za reći, ?to za dati putem glazbe! Nema vi?e praznina koje je nekad punila glazba. Popunio ih je on... ![]() "So strange how speechless I am when every puzzle fills its place." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dogodi se!
Zato je super raditi u timu ljudi (konkretno bendu). Kad jedan pada drugi ga dize.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
pa imam vise nacina ili "zaboravim" na neko vreme (sto se retko desava) ili "piskaram" ovde ili silim :] koliko mogu ... slusam ono sto nisam stigao da cujem , ima nekog nacina , ali prsnem kad nemam "inspiraciju" ili uzmem da zavrsavam nesto sto je ostalo u loop-u ili nekom zaguljenom "aranzmanu" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
jako dobro pitanje... stvarno se i dan danas cudim i razgovaram sa nekim ljudima o tome koliko su ideje (inspiracija) nestalne i totalno random. thnx God postoje danas razni nacini da se sacuvaju (mob telefoni, cubase i sil.)jer rijetko kad da ce se neka vratiti
![]() ![]() eh da, mozda je nadjes i u nekom radu sto si vec napravila... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
ako ostanes bez ikakvih ideja, probaj sa eksperimentisanjem.
kod mene uvek upali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
To mi se stvarno tesko desava, cim pomislim da nemam inspiraciju, pocnem da radim i shvati da je tu, samo je nisam osetio
![]() Inspiracija se moze dobiti na mnogo razlicitih nacina, u situacijama kada ne radite nista vezano za muziku (ili kada tako mislite). Meni se najcesce desi dok idem gradom ili radim nesto deseto, ne vezano za muziku, da mi se samo stvori ideja, naizgled niodcega... u pitanju je samo bio period inkubacije, kada se spolja ili svesno nije nista radilo, ali je podsvest stvorila nesto novo, na osnovu svih onih informacija od ranije: hiljade preslusanih albuma, slucajnih ideja, pokupljenih recenica i zvukova prolaznika i stalnih licnosti u zivotu, i pesama koje nisam zeleo cuti. Sve se to u covekovom umu i dusi slozi kao velika slagalica njegove licnosti... Ne ocajavajte kada nemate trenutno ideje, posto ste imali lep period u zivotu, on ce sigurno biti krunisan jednim delom koje ce na Vas nacin predstavljati sva lepa osecanja i emocije koje ste doziveli u periodu iza vas... pa makar to trajalo godinama, jer one za pravu kreaciju nisu bitne. Uzivajte u zivotu i ne mislite na stvaranje, ono ce doci samo... jer je deo svih nas pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
BUKVALNO ISTO!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
Iako mislim da sve ovo nema neke veze sa znakom, ja sam ovan, a nekad i ovca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Kejkz, jako lijepo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kreativnost u danasnjoj muzici | Everbeatz | Razno | 73 | 18-10-2009 01:39 PM |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Konkretno, ?ta se događa kada ... | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 13-08-2007 12:58 PM |