|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pomoc, vise nego ikad
![]() Prilikom transporta Yamahe ex5r, koja trebala da nadje novog vlasnika u BGu, prevoznik (cije ime cu sa zadovoljstvom objaviti uskoro) je bukvalno razvalio kutiju i udaren je jedan knob koji je proleteo kroz dvoslojnu shtampu iza displaya..... servis iste je kako kazu gotovo nemoguc Sad, posto doticni prevoznik vec 2 meseca nece da mi nadoknadi stetu (verovatno nece nikad ![]() Postoji li neko ko moze da nabavi yamahin SERVISNI (ne rezervni deo) u ex-YU i to za spravu koja se ne radi vec par godina? U ponedeljak cu znati tacnu oznaku ploce koja je pomljena, ali moram da nadjem kanal za to, kako dobaviti....ako je uopste moguce
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sasha, Zovi Me Da Ti Pomognem Oko Svega! Ne Mogu Da Verujem Da Jos Nisi To Izgurao. Pa, Dali Su Obecanje Da Ce Nadoknaditi Stetu, Ti To Imas I Napismeno, Odmah Ih Tuzi! Kakvi Su To Mongoloidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Anita, Marko, hvala na podrshci
![]() Pokusacu u Srbiji prvo, ne znam da li su nasi prodavci Yamahe samo dileri ili zvanicni zastupnici, pa ako ne, jurim ove u CRO... Servisni i rezervni deo...... ma to sam ja klasifikovao, rezervni deo - 'potrosni materijal' i nesto sto se moze ocekivati da strada, nekad - potovi, konektori, knobovi, dirke, pa i display.... a servisni - ono sto mora strucnjak da zameni, ploce, procesori i sl.....
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Kad sazna? točne detalje ?ta ti treba napi?i ovdje ili na pm. pa cu i ja probati vidjet sa ovima u yamahinom centru vidjeti ?ta se mo?e napraviti i da li se mo?e.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Prevoznik == ???
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Prevoznik - Cityexpress.... za izbegavati. 2 meseca me vuku za nos, i na kraju nista
Kontaktirao sam lokalnog dilera yamahe, koji ce pokusati nesto, mada nemam previse nade. Anita, Mandrak i ostali iz CRO, ako nije problem, nek' neko kontaktira vase zastupistvo (oni su sigurno ovlasceni i na visem stepenu od ove BG prodavnice) Model je Yamaha ex5r, a deo koji se trazi dvoslojna ploca ispod displaya sa oznakom XT436 i nekim #A0320 Ako ne moze deo, bar shema, pa da se pokusa napraviti ista Hvala svima ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Nazvat cu sutra ljude u yamahinom servisu da vidim ?ta se mo?e napraviti.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ti PUNO!
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Nema na cemu
![]()
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uradi li sta offe ? Jebote ne mogu da verujem ... cekaj bre,jel taj city express ne moze da se goni krivicno zbog toga?Pa nek izmisle novu yamahu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist - mala prevara velika shteta | boban | Razno | 8 | 11-02-2009 11:51 AM |