|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Po?tovani,
Imam VEEEEEEEEEEELIKI problem koji se tiče exporta kanala tj. traka iz ProTools projekta da bih iste mixao u Nuendu. Export funkcija mi je zamagljena ?to ćete videti na slici... Jedino ?to sam uspeo da uradim jeste da sa "Bounce to disk" funkciojom u real time renderujem svaki kanal, ali to je vi?e nego mučenje obzirom da mi svaki render traje po 5 min i tako npr. 20 kanala po projektu a ima 4-5 projekta.. ![]() Takođe sam uspeo na osnovu Manleyeve pomoći da izbacim regije iz Poola koji ima PT, ali meni treba mixdown svih traka a ne samo parcijalno deo neke trake... Moliiiiiiiim pomagajte ![]() Evo i slike čisto da vidite o čemu prilčam. Nije valjda da mi je potreban DigiTranslator da bih svojih PT projekat srendao u .wav?!?!?! Nelogično ![]() POMOOOOOOOOOOĆ! EVO LINKA: http://img185.imageshack.us/img185/6205/maglavb4.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
consolidate regions pa izbaci fajlove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala veliko nisam samo skontao da je consolidate regions u edit meniju
![]() ![]() A stvarno kad smo već kod toga ... ceo mix bih morao da srendam sa Bounce to disk jeli?! Kada bih naravno mixao u PTu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
nego napravi jedan master track da bi lakse kontrolisao level...vidim da ti fali ![]() imas i opciju select unused pa clear selected....za fajlove koji su viska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Hm a zasto bi mixao u Nuendu? Mnogi kazu da je za mix protools majka... A sad neznam za LE
![]() Samo znatiželjan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Izbegavajte da "bounce to disk" u Pro Toolsu....idite na "export file". Bolji je mnogo zvuk. Bounce t disk jos uvek koristi stare algoritmove iz Mix sistema...(tako sam bar procitao negde).
Prvo naravno konsolidate sve trake od pocetka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Hmm... mix u Nuendu... pa zato shto mi vishe lezi isti sekvencer
![]() ![]() E sad... Export je*eno nece da radi kod mene (kao na slici gore) e sad da li je samo do Digi Translatora ili do neceg drugog stvarno ne znam ![]() Ima li neko josh PT LE, i da je imao slican problem kojim slucajem?! Da Bear: Upravo iz tih razloga josh uvek se nisam 100% "konvertovao" na rad u PT-u... Vec lepo cenim svoj Nuendo i freeze funkciju ![]() Tomislav: Malo da se rasteretim ovih komercijalnih sranja koje treba zavrshiti pa cu da vidim da uradim neki mix i u PT-u pa eventualno da se uporedi zvuk Nuedna i PT-a sa istim pristupom mixu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ne radim u PT, ali sigurno imas opciju da exportujes *.omf. Cini mi se pomocu DigiTranslator 2.0 software-a, ako se ne varam. Onda import u Nuendo i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
za sad mi je spor download |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |