|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ne bas paket, ali 4 komada novih plugins
BlueVerb DRV-2080 Limiting Amplifier LM-662 Program Equalizer EQP-4 Studio Channel SC-226 jel probao neko? iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
nacuo sam da pravi neke probleme pa se ne usudjujem jos da instaliram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Budi bez brige
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ispravka,
nije blue tubes nego nomad factory...blue tubes je stara serija ova se zove: Nomad Factory Analog Signature Pack: Limiting Amplifier LM-662 Program Equalizer EQP-4 Studio Channel SC-226 i odličnа је
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 13-10-2006 at 01:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja sam ih "nabavio" prekjuce...stigao sam da probam samo BlueVerb i cini mi se da cu se cesto druziti sa njim
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Limiter mi je top, ostalo tako-tako, ali za te pare...
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
nasao sam :]
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 13-10-2006 at 08:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Jeste li probali kompresore iz novog paketa Blue Tubes Dynamics Pack-a,izaslog pre koji dan?(CP22,FA770,novi bricwall B2S...).Ja ne znam,ne mogu precizno oceniti njihov rad jer sam trenutno bez ozbiljnijeg slusanja ali na ovome na cemu slusam po meni ubedljivo ubijaju svu VST kompresor konkurenciju.Posebno mi se svidja CP22!Ubacih ih u mix umesto URS,Waves,Kjaerhus compresora i cuh vise nego ocigledno mnogo kvaltetniji kompresor.Ne znam,ali kazem meni na prvo slusanje ubija kako zvuce.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Odlicni su !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blue Tubes distorzija | Tazman | Audio Software | 6 | 13-04-2006 02:28 PM |
:: Rob Papen najavio novi virtuelni sintisajzer: BLUE :: | lesha | Audio Software | 5 | 05-09-2005 04:57 PM |
Essential Studio Suite v1.0 & Blue Tubes Bundle v2.0.2 | lesha | Audio Software | 21 | 28-06-2005 12:37 PM |