|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Hoćemo li dočekati taj dan...mislim SRAMOTA za takvu jednu prodavnicu..SKY MUSIC već odavno ima cenu za SVAKI artikal na sajtu..
![]() ![]() Ko se sla?e samnom nek digne dva prsta !!
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 07-10-2006 at 01:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nemogu nista reci kontra artista/audiopro, veoma usluzni i odgovaraju na mail u roku odmah... A tu je i draz pogadjanja i cijenkanja
![]()
Nije siromasan onaj koji ima nego onaj koji nema... ![]() Nevjeruj zenama koje lazu ![]() MySpace Myspace II Last edited by stigma; 07-10-2006 at 02:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dizem dva prsta. Nikada ne mogu da se dobiju na telefon, ako udjes samo da gledas neljubazni su, nikada ne znaju sta sve imaju i cemu sluzi to sto imaju (po mom iskustvu), pa bi mi bilo draze da mogu da proverim na netu, skupim pare i ne razglabam filozofije - udjem, kazem "daj mi to i to", izadjem, gotovo.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." Last edited by Rocket Roll; 08-10-2006 at 09:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Mislis na Artist na Konjarniku?
Tu bih morao da opovrgnem sve sto si rekao, jer su prema meni uvek bili izuzetno ljubazni, predusretljivi i spremni da pomognu, koliko je to u njihovoj moci. Naravno, uvek su imale i najbolje cene, a ono sto nisu imali u radnji, nabavljali bi po potrebi. Za cene na sajtu se slazem, ali je za to razlog verovatno potreba za svakodnevnim (ili cestim) azuriranjem. Ipak, bilo bi lepo da ih ima.
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." Last edited by Rocket Roll; 08-10-2006 at 09:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Brate, ti imas psihickih problema.
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Hvala na komentaru
![]()
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Za BG Artist shto se tiche ljubaznosti mogu da kazem sve najbolje, specijalno Mica koji se stvarno trudi da udovolji....
Ali uvek neshto ne mogu da urade, nameste, povezu, stvarno ne znaju shta imaju od opreme, kada ce biti nabavka i sl. Cene na sajt ne mogu da stave "jer imaju prepune ruke posla i rade emisiju za tv" ?!??! Opasno sam razmishljao da im preporuchim da im to radim za dzabe, al me proshlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Pa, 4 what it's worth, poslao sam im jedan ugladjen email, ali do sada nisam dobio odgovor. Ako vas ne mrzi da procitate, napisao sam ovako:
"Drago mi je da postoji neko kao Vi, ko ima sjajnu ponudu i generalno odlicne cene opreme. Medjutim ste mi malo predaleko da stalno svracam i proveravam cene opreme, a i telefon Vam je vrlo cesto zauzet - sto shvatam, puno ljudi se interesuje a i Vas nema toliko da im stalno odgovarate na pitanja... Mislim da bi i za ljude iz sire Srbije bilo odlicno kada bi na Vasem sajtu videli cene. SkyMusic je to uveo, takodje i Nota i Maricev muzicki servis, pa se pitam - je li Vam to izvodljivo? Mozda da okacite .pdf cenovnik za download na jednom delu sajta? Puno pozdrava, ..."
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 cene?Artist? | darkstar | Audio Software | 16 | 10-04-2009 10:40 AM |
na uad sajtu novi pluginsi | liman021 | DSP forum | 12 | 02-10-2007 12:08 PM |