|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Danas sam dobio LCD FUJITSU-SIMENS L19-1W WIDE SCREEN (16:9) 19" monitor i imam problem. Nisam dobio ni jedan cd uz njega, a kada sam ga prikljucio sam je podesio sliku ali sve je po prilicno mutno!!! Pise da mu je maksimalna rezolucija 1440 x 900, a ne mogu da je podesim jer u control panelu prijavljuje najvecu kao 1360 x 768. Imam G force FX 440 graficku kartu sa 64mb rama. Jel zna neko sta je u pitanju ili sam dzaba bacao pare za monitor-po**zdecu!!?
![]() P.S. Ranije sam imao Philips LCD 17" monitor i sve je savrseno radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
90% ti je do graficke, ali ima ovde ljudi koji se mnogo razumeju bolje od mene u to, pa sacekaj i njihovo misljenje.
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
ako su ti slova onako razmrljana a ne ostra kao ranije to ti je do pogresne rezolucije. potrebno je podesiti da radi na MAKSIMALNOJ rezoluciji koju monitor podrzava....
e sada, ako je to u trenutnom stanju nemoguce, skini nove drajvere.....takodje, preko koje konekcije je monitor vezan (dvi ili vga)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sreo sam se sa par lcd-a koji mogu raditi i na vecoj rezoluciji od nazivne (i izgleda jednako lose kao i na manjoj) btw. taj lcd je very nice! lozio sam se na njega al izgleda da cu ipak na kraju uzeti nesto vece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() mada i dalje stoji da je tako najlakse ustanoviti optimalnu..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Monitor ima analogni izlaz. Trebam da skinem drajvere za graficku (kako i gde)? Postoji li neki sajt (moja karta je G Force MX 440,cetiri)? I jel moguce da monitor ne valja ili da je jednostavno takav (posto nije ni bio nesto skup)?
Last edited by Nemania; 16-07-2006 at 01:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Raaaddiiiii!!!! Hvala vam puno-u pitanju su bili drajveri za graficku! A pomislio da je monitor sr**e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skola trube udzbenik ili DVD da li znate???? | Geronimo | Razno | 0 | 18-06-2009 08:42 PM |
Drugari dajte savet ako znate... | Klarinetista | Audio Software | 12 | 31-10-2008 11:43 AM |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Verovatno znate, ali.... | idekius | Audio Software | 27 | 05-10-2004 02:13 PM |