![]() |
Pisite ako znate pod hitno!!!
Danas sam dobio LCD FUJITSU-SIMENS L19-1W WIDE SCREEN (16:9) 19" monitor i imam problem. Nisam dobio ni jedan cd uz njega, a kada sam ga prikljucio sam je podesio sliku ali sve je po prilicno mutno!!! Pise da mu je maksimalna rezolucija 1440 x 900, a ne mogu da je podesim jer u control panelu prijavljuje najvecu kao 1360 x 768. Imam G force FX 440 graficku kartu sa 64mb rama. Jel zna neko sta je u pitanju ili sam dzaba bacao pare za monitor-po**zdecu!!?:banghead:
P.S. Ranije sam imao Philips LCD 17" monitor i sve je savrseno radilo. |
Re: Pisite ako znate pod hitno!!!
90% ti je do graficke, ali ima ovde ljudi koji se mnogo razumeju bolje od mene u to, pa sacekaj i njihovo misljenje.
|
skini nove drajvere za graficku
|
ako su ti slova onako razmrljana a ne ostra kao ranije to ti je do pogresne rezolucije. potrebno je podesiti da radi na MAKSIMALNOJ rezoluciji koju monitor podrzava....
e sada, ako je to u trenutnom stanju nemoguce, skini nove drajvere.....takodje, preko koje konekcije je monitor vezan (dvi ili vga)? |
Quote:
sreo sam se sa par lcd-a koji mogu raditi i na vecoj rezoluciji od nazivne (i izgleda jednako lose kao i na manjoj) btw. taj lcd je very nice! lozio sam se na njega al izgleda da cu ipak na kraju uzeti nesto vece :) |
Quote:
mada i dalje stoji da je tako najlakse ustanoviti optimalnu..... |
Monitor ima analogni izlaz. Trebam da skinem drajvere za graficku (kako i gde)? Postoji li neki sajt (moja karta je G Force MX 440,cetiri)? I jel moguce da monitor ne valja ili da je jednostavno takav (posto nije ni bio nesto skup)?
|
Raaaddiiiii!!!! Hvala vam puno-u pitanju su bili drajveri za graficku! A pomislio da je monitor sr**e:)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:24 AM. |