|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://edo.kljuc.info/lejla.rar Poslusajte i dajte svoj komentar.
![]()
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mislim da je stvar totalno u redu?Produkcijski vrlo dobro odradjeno.Bas sam je slusao neku noc na BiH1 kanalu i nisam mogao a da se ne rastuzim, vise onako radi teksta a bogami i muzike.Mislim da bi ova melodija (nadam se) mogla da bude pri samom vrhu ove godine?
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
U poredjenju sa ostalima na Eurosongu, ova je mozda i najbolja, ali...
Trudicu se da ne pljunem, vec da samo kriticki sagledam. Pesma k'o pesma i produkcija k'o produkcija nista bolje i nista losije od svega ostalog domaceg ("domaceg"). Pesma... Ajde da nazovemo to srpsko-bosanskim pop mainstream-om Znaci, zanrovski korektno. Dalje poslusati Madame Piano i pesmu "Mori mome" gde se osim harmonske podudarnosti podudara i "moj golube", ali ovo jos i moze da prodje kao "podudarnost sa dovoljno razlicitosti" ![]() ![]() Hari je to otpevao kao Hari, sto neki obozavaju, a neki ne podnose, ali objektivno dobro. ... Dakle, i dalje mislim da je to najbolje sto ide na Eurosong (ne bih se osvrtao na nase kandidate, a pogotovo ne na Severinu i "Glamocko gluvo kolo"), ali neko moze potegnuti pitanje kvaliteta cele manifestacije, pa se zato ovde zaustavljam u nameri da se izbegnu teske reci koje po pravilu uvek padnu u ovakvim raspravama.
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 18-09-2007 at 04:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
odlicna stvar sve do minut pre kraja... tu ko da me je neko puko u glavu, prelaz totalno debilan... al kontam da je to zbog ogranicenja od 3 minuta... nemam zamerki osim toga, ali morao je biti neki duzi i konkretniji prelaz.. malo pumpanja, dizanje tenzije pa tek onda kao ok...
p.s. jebo ga koncept "lane moje" ... ovo sam reko jos pre dve godine i reci cu opet.. zeljko odlicno ume da zapocne pesme, a posle ih usere.. kao da ga je mrzi da odradi lepo od pocetka do kraja. pa aj kao cisto da se zavrsi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"Od koga je dobro je za sta je je jos bolje je" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
10.000 evra...
![]() Hmmmmm, pa zar nismo komsije ili nesto u tom fazonu????
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Izgleda da je to komšijska cena
![]() Sve u svemu, pesma mi je malo vodnjikava ali svakako mnogo bolja nego "njena štikla". Čini mi se da pesma ne leži Hariju toliko da bi mogao skroz da je interpretira na način na koji on to ume. A što se tiče svih pesama sa "ovih" prostora Slovenci po meni imaju najbolju pesmu i bilo bi stvarno šteta ako se ne plasiraju u finalno veče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Donekle se slazem sa tobom, mada mislim da Hari moze da iznese ovo puno boljse nego sto on to inace radi?Bilo je tu interpretacija i sa strane SiCG, samo se cudne stvari desavaju????
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Zeljka sam prije dva dana gledao na tv OBN i on se kune da nije uzeo ni jedan euro za muziku..Neznam odakle te informacije za 10.000 eura???
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
moram biti iskren stvar jos nisam poslusao. ali mislim da je za drzavu koja je u razvoju praviti takve kombinacije stvaranje lazne slike nepotrebno. super za slijedeci eurosong ocekujemo da muziku i aranzman radi Wiliam Orbit a pjevace je Whitney Houston. Bez obzira kakvo god da je stanje mislim da treba da se pravi konkurs jer u poslednjih par godina BH Eurosong-a vidjeli smo sve moguce i nemoguce kombinacije biranja pjesme koja ce "predstavljati" BH. Smijesno...
a tek Beovizija... sramota. Politika+muzika kombinacija za povracanje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aca Hari | LACKY | Predlozi i sugestije | 7 | 28-12-2006 10:50 AM |
Joksimovic 4 | Boskovic | Razno | 8 | 09-01-2006 01:24 AM |