|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mom ortaku je hobi izrada aranzmana, tako da nema neku ozbiljniju muz. karticu, vec Creative 5.1. Pored toga u kompijuteru ima i Tv karticu. Sta se desava:kada instalira KX driver, on radi Ok kao i sve ostalo sem tv kartice. U cemu je problem i moze le se nekako resiti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
pokusajte zamenu mesta pci karti u kompjuteru, moze da pomogne...
...a najbolje bi bilo da tu tv kartu izbacite iz kompjutera na kome se radi muzika... ako nije problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja lično koristim ALL4ONE ASIO drajvere pošto mi kx nisu baš odgovarali a imam Audigy 1 i mogu da ti kažem da rade odlično s obzirom na kvalitet kartice.
Predlažem da probaš sa ovim drajverima a ako ne uspeš onda pokušaj da uđeš u options tv kartice i proveri koje drajvere koristi za zvuk. Ako je podešeno na default onda probaj da ih promeniš i staviš na direct x ili nešto slično samo da nije kx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() Slazem se sa chika Brkom, na adresi http://www.asio4all.com/ imas isto odlicnu verziju drajvera, jednostavni su a rade, koliko vidim 22.3 je izazla nova verzija 2.7, nadam se da rade za sblive pa probaj i to, nece da skodi (mada ja najvise da otvaram kompjutere)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Probali smo Asio4all, ali isto rade kao i Direct x sound,ili MME SoundBlaster Live!,sto znaci da se znatno oseca kasnjenje,i nemoze se porediti sa Kx
![]() P.S. Nije nam jasno kako da udjemo u karticu i promenimo drajvere kada pri samom startovanju prikaze neku gresku i sama se ugasi? I da li stvarno vredi da se tv karta izvadi iz slota i stavi u neki drugi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
banned
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
uuuuuuuups!
Greška u pisanju! To je to asio4all Meni radi odlično! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Kada ga podesimo na 128 semplova i stavimo latenciju (in-out)na 0, krci, na 256 semplova radi i moze da prodje-ali kazem to je isto kao i sa MME Sb live drajverom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
banned
|
![]() Quote:
Da li i TV kartica ima svoj audio drajver? |
|
![]() |
![]() |