![]() |
KX Driver pomoc!
Mom ortaku je hobi izrada aranzmana, tako da nema neku ozbiljniju muz. karticu, vec Creative 5.1. Pored toga u kompijuteru ima i Tv karticu. Sta se desava:kada instalira KX driver, on radi Ok kao i sve ostalo sem tv kartice. U cemu je problem i moze le se nekako resiti?
|
Re: KX Driver pomoc!
pokusajte zamenu mesta pci karti u kompjuteru, moze da pomogne...
...a najbolje bi bilo da tu tv kartu izbacite iz kompjutera na kome se radi muzika... ako nije problem |
Ja lično koristim ALL4ONE ASIO drajvere pošto mi kx nisu baš odgovarali a imam Audigy 1 i mogu da ti kažem da rade odlično s obzirom na kvalitet kartice.
Predlažem da probaš sa ovim drajverima a ako ne uspeš onda pokušaj da uđeš u options tv kartice i proveri koje drajvere koristi za zvuk. Ako je podešeno na default onda probaj da ih promeniš i staviš na direct x ili nešto slično samo da nije kx! |
Quote:
|
Quote:
Slazem se sa chika Brkom, na adresi http://www.asio4all.com/ imas isto odlicnu verziju drajvera, jednostavni su a rade, koliko vidim 22.3 je izazla nova verzija 2.7, nadam se da rade za sblive pa probaj i to, nece da skodi (mada ja najvise da otvaram kompjutere)... |
Probali smo Asio4all, ali isto rade kao i Direct x sound,ili MME SoundBlaster Live!,sto znaci da se znatno oseca kasnjenje,i nemoze se porediti sa Kx:( ,samo da napomenem da on (drug) nema Audigy vec obican Creative 5.1.
P.S. Nije nam jasno kako da udjemo u karticu i promenimo drajvere kada pri samom startovanju prikaze neku gresku i sama se ugasi? I da li stvarno vredi da se tv karta izvadi iz slota i stavi u neki drugi? |
Quote:
Quote:
|
uuuuuuuups!
Greška u pisanju! To je to asio4all Meni radi odlično! |
Kada ga podesimo na 128 semplova i stavimo latenciju (in-out)na 0, krci, na 256 semplova radi i moze da prodje-ali kazem to je isto kao i sa MME Sb live drajverom:(, sto znaci da se malo oseca kasnjenje i da nije isto kao i sa Kx drajverom. Sve ovo smo probali u Reasonu-ali ne vredi. Ima li neko neko drugo, odnosno trece resenje?
|
Quote:
Da li i TV kartica ima svoj audio drajver? |
All times are GMT +1. The time now is 11:54 AM. |