|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Member
|
![]()
treba mi kabal za aktivne monitore, znaci iz zvucne sa 1/4'' na 2 XLR na monitorima, da li ce ta veza da zadovolji uslov [za monitore]:
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa ako imas stereo izlaz onda ce morati da ostane nebalansirano al trebalo bi sve da radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
svaka cast za semu gde si je izbunario ovde su bas objasnili, ja sam isto trazio ali tako detaljno nisam nasao. tnx.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo jaybox,
Quote:
To je Rane Corporation, korektan i posten proizvodjac sa mnogo vrlo korisnih tekstova na svom sajtu. Na zalost, nije toliko popularan i kupovan, verovatno zato sto se ne reklamira do besvesti i na svakom mogucem mestu. Koliko znam dosta su zastupljeni u instalacijama i crkvenoj muzici u Americi... izgleda da im je to dovoljno da postoje. Zadnjih godina napadaju i DJ trziste... Medju prvima su krenuli u koriscenje CobraNet-a (instalacije)... itd. Osnivaci Rane-a su nekadasnji osnivaci legendarne firme Phase Linear, koja, cini mi se vise ne postoji. Pravili su vrhunska pojacala sedamdesetih i osamdesetih godina. Malo je firmi poput Rane Corporation... mozda Jensen Transformers.... uglavnom prsti jedne ruke su dovoljni da se prebroje dobronamerni. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|