![]() |
1/4'' na 2 XLR ?
treba mi kabal za aktivne monitore, znaci iz zvucne sa 1/4'' na 2 XLR na monitorima, da li ce ta veza da zadovolji uslov [za monitore]:
Quote:
|
Re: 1/4'' na 2 XLR ?
pa ako imas stereo izlaz onda ce morati da ostane nebalansirano al trebalo bi sve da radi
|
|
svaka cast za semu gde si je izbunario ovde su bas objasnili, ja sam isto trazio ali tako detaljno nisam nasao. tnx.
|
Zdravo jaybox,
Quote:
To je Rane Corporation, korektan i posten proizvodjac sa mnogo vrlo korisnih tekstova na svom sajtu. Na zalost, nije toliko popularan i kupovan, verovatno zato sto se ne reklamira do besvesti i na svakom mogucem mestu. Koliko znam dosta su zastupljeni u instalacijama i crkvenoj muzici u Americi... izgleda da im je to dovoljno da postoje. Zadnjih godina napadaju i DJ trziste... Medju prvima su krenuli u koriscenje CobraNet-a (instalacije)... itd. Osnivaci Rane-a su nekadasnji osnivaci legendarne firme Phase Linear, koja, cini mi se vise ne postoji. Pravili su vrhunska pojacala sedamdesetih i osamdesetih godina. Malo je firmi poput Rane Corporation... mozda Jensen Transformers.... uglavnom prsti jedne ruke su dovoljni da se prebroje dobronamerni. pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 01:34 AM. |