|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dakle, koje pluginove u zadnje vrijeme najcesce koristite u mixu ili masteringu? Koji su vam za sto najbolji (vokali, instrumenti), a da nisu sa UAD-a ili TC-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja uglavnom za vokale u mixu ?to se reverba tiče koristim impulse preko Sir-a isto i za instrumente.. ?to se tiče eq. i kompresora: Urs (A i S serija) i Sonalksis i Waves kompresore a ponekad za drum Voxengo crunchesor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Limiter Dynamics,Compresor iz Waves,Hall Time Works,po meni vrh soft hall,Delay Time Works i Voxengo,Chorus-e,Flanger-e i Phasere sa Voxengo Git. Rig itd,MultiBand-e koje stignem,EQ-e iz Cubase preko Waves do svega i svacega...u principu,nema pravila...
![]() Evo,ako ti to nesto znaci,ako te interesuje nesto posebno ti reci... ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Reverb - Ultrafunk Reverb, Voxengo Pristine (kad radim sa impulsima), Anwida Lite...odksora sam zavoleo i Sonic Flavours R66
Dynamics - Waves RVox i Elemental a.s. Neodynium za vokal, Waves RComp za ostalo, IK Multimedia TRacks za final Modulation - Waves MetaFlanger za phasing i flanging, Waves Doubler za ADT Delay - Ultrafunk Delay uglavnom Gitarski efekti - NI GuitarCombos i IK Multimedia Amplitube, retko kad "svratim" u Guitar Rig I obavezno, malo Vegete ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Quote:
Urs EQ . Prictine Space , Reverb A . Pozdrav ... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
reverb - impulsi, roomverb
delay - sonitus fx delay comp - rcomp, compressor x, voxformer, polysquasher, c4, linmb, gac eq - urs a, fulltec, reneq, eqium, hydratone, lineq limiter - elephant, l2 razno - rdeesser, aptrigga, x-hum
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
reverb: voxengo pristine space, waves rverb, IR1, timeworks...
delay: Lexicon 42, PSP84, Logicov Stereo i Tape delay eq: URS, Waves... dynamic: waves rcomp, blue tubes, c4... deeser: fish fillets - spitfish za mastering: waves rcomp, sonalksis, L2, L3, Timeworks... itd itd.. u principu, sve volim da isprobam pa odaberem ono sta mi odgovara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Bolji od Waves DeEssera koji sam koristio do pre nekoliko meseci. Dokaz da ima odlicnih free pluginova ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Predrag
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje trzalice i zice koristite? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 31 | 05-10-2008 10:44 AM |
koje semplove/vsti akusticnog bubnja koristite? | allegrosteva | Audio Software | 7 | 07-12-2007 03:31 PM |
Koje plug-in-ove koristite ? | sRce | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-08-2007 05:14 PM |