|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kao prvo, pozdrav, nisam bio ovdje vi?e od pol godine.. nemam ispričnicu
![]() eto, opet sam snimio ne?to i volio bih čuti va?e cijenjene komentare, kritike i savjete na zvuk, produkciju i to.. ako se kome da. Clip je vrlo kratak, oko pola minute, a ono ?to ćete slu?ati je "Imperial march" poznat i kao "Darth Vader theme" (naravno iz filma star wars)..ima par gre?kica u sviranju, vjerojatno zato ?to sam 10 minuta prije snimanja naučio to svirat ![]() ![]() ![]() Imperial march
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Meni se čini kao da si tu snimio gitare direkt s nekim simulatorom i stavio neki drum sampler uz to...a i dosta je mutan zvuk...
Ne znam kakvi bi se producentski zahvati tu trebali komentirati posebno? ![]() Eventualno zvuk gitare, koji je sintetski ali nije lo? za direkt, i osjeti se nekakav čudan prizvuk katkada, kao od trzalice ili udaranja ?ica na bas gitari o pragove (ako se i radi o pravoj bas gitari).. ![]() Eh da, u svirci, gitare kao da se na trenutke rimtički ne podudaraju.. ![]() Eto iskren komentar ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 18-11-2005 at 10:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
najvise se mi se svidja sama ideja (uraditi ovu temu na ovaj nacin)
![]() p.s. samo dvaput preslusah tako da me ne uzimaj za ozbiljno
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Bez obzira koliko si realno precizan, izedituj uvek gitare da budu tačne, ovako je na momente ba? nered. Bas mi je preterano skriven, čujem ga kao neki udaljeni ćang ćang zvuk na momente. Bubanj je preterano nazad, pretih, i tečko mi je reći da li ovako ili onako zvuči, kad ne mogu da ga čujem. Postoji ne?to ?to je malo neprijatno u gitarama, kao neka o?trica tamo oko 5 Khz. Mislim, gitara treba da bude definisanai da re?e, ali od ove vrste o?trine počinje da boli glava posle minut kako mi se vrti ovaj mp3 dok pi?em odgovor. Napravi logičniji balans instrumenata. Nije nikakva sramota, slobodno stavi u isti aran?man neki komad tuđe pesme gde ti se sviđa produkcija i poku?aj da izimitira? odnose i zvuk.
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
svejedno, hvala na slusanju! ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Tocno, gitare jesu u neredu kao sto kazes, ali, eto, to sam stvarno snimio na brzaka, tek sam to skinuo 10-15 min prije nego sam snimao i nije mi se dalo ponovno snimat, sorry ![]() poslije sam i ja primjetio da je bass malo pretih, ili, bolje receno, gitare imaju malo previse basa i fali im srednjih, onda bi bass vise isplivao van.. jedino mi je cudno da su bubnjevi pretihi? meni su onako, taman, ne znam.. kao sto sam i napisao gore, slazem se sa ovim za zvuk gitare, prije sam ovaj clip slusao samo na slusalicama i liniji i nije to toliko bilo izrazeno, poslije sam ga poslusao na jeftilen zvucnicima od kompa i tu se to cuje
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
Molim komentare za pesmu? | goran ns | Promocija radova | 11 | 20-11-2007 10:26 PM |
Preview snimke - konstruktivne komentare trazim | Koshpa | Promocija radova | 10 | 09-10-2007 01:16 PM |
va?e ?elje i ma?tanja? | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 16-08-2004 04:54 PM |
Jingle - Molim komentare | Pedja | Promocija radova | 7 | 05-10-2003 08:43 PM |