|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
imam pci audiophil 2496 i koristim live 2.0.3
imam i problem kada hocu da snimim npr. gitaru u abletonu. zelim da se gitara cuje jednako i levo i desno u monitorima (kao u nuendu kada se dodaje audio track pa te lepo pita mono ili stereo i ti kazes mono i imas mono signal ali na oba kanala) a ne SAMO levo ili SAMO desno. nadam se da sam jasno izlozio problem. vec danima se kidam oko ovoga... hvala dobri ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Prvo, preporucujem ti da predjes na neku noviju verziju (aktuelna je 5.0.2 koja donosi mnoga poboljsanja)...
Sto se tice tvog problema - u meniju za biranje inputa potrebno je izabrati mono ulaz, a ne stereo (vidi sliku - 1/2 predstavlja stereo par dok je zasebni 1 odn. 2). U slucaju, da nemas mono verzije kanala, klikni na configure i ukljuci doticne [mono] kanale - posle toga ce ti biti ponudjeni u gorepomenutom meniju (sa slike). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala.
cuo sam da petica bagovita. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
imam i live 5.0.1 i rado bih ga instalirao da mi neki drugari nisu rekli da je bagovit. ako kazes da je 5.0.2 ok, poslusacu te i instaliracu ga. veoma mi je bitno da program bude stabilan jer spremam nastup. samo, ako znas gde bih mogao neki free update da skinem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Traffica
|
![]()
u najkracim crtama...lud si ako ne predjes na 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
pa, dobro. koliko je stabilan? necu da mi pukne u sred nastupa pa da mi se smeju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
nisam imao nijedan problem sa 5.0.2 mada pogledaj na Ableton forumu...u svakom slucaju, ako vec izbegavas peticu, predji na poslednju cetvorku (4.1.2) sa kojom apsolutno niko nema problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ej mravu care, kakav nastup, de kad? ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() samo kazem coveku da meni savrseno radi mada ja imam potpuno deseti sistem (mac osx, legalno registrovan live) te samo zelim da se ogradim od eventualnih varijacija ![]() a i vidim da se neki ljudi na ableton forumu zale kako im petica zeza (mada su se zalbe smanjile sa 5.0.2 verzijom) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |