|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
http://www.freewebs.com/beyondeclipt...S_-_Nobody.mp3
Evo jedne pesmice koja stoji ne zavrsena vec 2 god,Ubacen je smesan vokal umesto devojke koja je trebala da otpeva Radjeno u ovom fancy studiu http://www.freewebs.com/beyondecliptica/po02.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
pa mogao bih reci da je ovo nesto naj kulje i naj originalnije sto sam cuo u poslednje vreme na forumu, a verujte cuo sam dosta toga i ako mi je ovo tek prvi post.
u svakom slucaju ili ti kako bi dusmani rekli ANYWAY: 1.ljudi stvarno imaju super ideju mislim da je gitara malo rastimenzi ali mislim da je covek koji je to odsvirao mozda to i namerno uradio. ![]() zvuk gitare je prilicno o.k za razliku od ostalog sto je mnogo bolje mislim na zvuk ostalog ![]() 2.vako ta predivna i nadasve preskupa ves-masina sa oznakom 303 je jednostavno legla prelepo na temu i promenila moj pogled na sve)t(. aha, sve u svemu jedna fina pesmica. Last edited by alf; 05-01-2006 at 12:50 AM. Reason: papcarstvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa ovako, cela kompozicija je "dosadna" jer se od pocetka do kraja nista ne desava.
A u samom startu je gitara rastimovana (bez obzira na chorus) i to sve vreme para usi. Ritam je OK ali je previse cist za ovakvu muziku. Ja bih probao da mu smanjim bit rate. I eventualno bi trebalo poraditi na paningu.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
bit rate ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta nije jasno oko bit rate-a?
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
nije mi jasno da li si mislio na tempo tj. bpm ili stvarno na bit rate ? btw. ne, u produkciji mi nije jasno sta znaci bit rate..
pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da sam mislio na tempo rekao bih tempo.
A posto sam rekao bit rate, mislio sam na bit rate. Mislim da sam termin govori dovoljno, tako da stvarno ne vidim sta tu nije jasno. U ostalom, jedan od osnovnih "efekata" u SX-u je i BitCrusher, pa mozes da vidis kako ce uticati na zvuk.
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Ako ces bas da pedantiras, takvi efekti upotrebljavaju termin "bit reduction" (ili samo resolution) gde ono bit oznacava bit depth tako da bit rate i dalje nema veze sa onim sto si hteo da kazes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa ko pedantira
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |
Evo nesto i od mene :) | Max | Promocija radova | 44 | 15-05-2008 12:18 AM |
ZA NOVAJLIJE: Pomoć oko izbora audio opreme | kejkz | Computer Hardware | 0 | 20-02-2008 07:07 PM |
evo nesto... | kVu | Promocija radova | 3 | 12-11-2005 04:37 PM |