![]() |
Evo nesto od novajlije!
http://www.freewebs.com/beyondeclipt...S_-_Nobody.mp3
Evo jedne pesmice koja stoji ne zavrsena vec 2 god,Ubacen je smesan vokal umesto devojke koja je trebala da otpeva Radjeno u ovom fancy studiu http://www.freewebs.com/beyondecliptica/po02.jpg |
Re: Evo nesto od novajlije!
pa mogao bih reci da je ovo nesto naj kulje i naj originalnije sto sam cuo u poslednje vreme na forumu, a verujte cuo sam dosta toga i ako mi je ovo tek prvi post.
u svakom slucaju ili ti kako bi dusmani rekli ANYWAY: 1.ljudi stvarno imaju super ideju mislim da je gitara malo rastimenzi ali mislim da je covek koji je to odsvirao mozda to i namerno uradio. :banghead: zvuk gitare je prilicno o.k za razliku od ostalog sto je mnogo bolje mislim na zvuk ostalog:) a kada kazem ostalo definitivno ne mislim na zvuk gitare. 2.vako ta predivna i nadasve preskupa ves-masina sa oznakom 303 je jednostavno legla prelepo na temu i promenila moj pogled na sve)t(. aha, sve u svemu jedna fina pesmica. |
Pa ovako, cela kompozicija je "dosadna" jer se od pocetka do kraja nista ne desava.
A u samom startu je gitara rastimovana (bez obzira na chorus) i to sve vreme para usi. Ritam je OK ali je previse cist za ovakvu muziku. Ja bih probao da mu smanjim bit rate. I eventualno bi trebalo poraditi na paningu. |
bit rate ??????
|
Quote:
|
Sta nije jasno oko bit rate-a?
|
nije mi jasno da li si mislio na tempo tj. bpm ili stvarno na bit rate ? btw. ne, u produkciji mi nije jasno sta znaci bit rate..
pozdrav! |
Da sam mislio na tempo rekao bih tempo.
A posto sam rekao bit rate, mislio sam na bit rate. Mislim da sam termin govori dovoljno, tako da stvarno ne vidim sta tu nije jasno. U ostalom, jedan od osnovnih "efekata" u SX-u je i BitCrusher, pa mozes da vidis kako ce uticati na zvuk. |
Ako ces bas da pedantiras, takvi efekti upotrebljavaju termin "bit reduction" (ili samo resolution) gde ono bit oznacava bit depth tako da bit rate i dalje nema veze sa onim sto si hteo da kazes :)
|
Pa ko pedantira :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:46 AM. |