|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Ako je neko u mogucnosti da nabavi mixeve bez vokala Jelene Karleushe sa ovog njenog zadnjeg albuma, rado bih to poslushao.
Prema onoj reklami na Pinku rekao bih jako dobro odradjeno u svakom smislu sem JK vokala koji tu pasuje ko piletu sise.
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Ma zajebavam se malo
![]()
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hmmm....
Ne znam, ali mi deluje kao da su komentari o JK vokalu napisani po inerciji. Licno, meni je ta zena uvek bila jako antipaticna u svakom pogledu. Ali, bez obzira na sve, ovaj novi album imam vec neko vreme, i ne mogu da kazem da mi nesto smeta. Ne zanima me sta su radili sa njenim vokalom. Ono sto ja cujem je OK. Zato me i zanima sta ste to primetili da toliko para usi?
![]() |
#6 | |
Mason
|
![]() Quote:
P.S. Cuvaj me se veceras! Slede odvazni napadi crvene armije ![]() Neznam odakle vam volja da igrate, kada se unapred zna pobednik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa dobro, ja i kazem, uopste me ne zanima sta i kako su radili.
Mene zanima sta ne valja u vokalu na finalnom snimku? P.S. Ha! Crvena armija! Bijedno...Bit ces potucen od strane plavih UN snaga.Ako izgubis, moraces 50 puta da napises "Jelena Karleusa je najbolja pevacica na svetu i ja potajno gajim ljubav prema njenom telu". :P
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ja imam neke stvari koje su trebale iz grcke da
sekoriste na njenom novom cd-u. Ne znam zasto nisu bile koriscene. Ovo sto cete cuti su demo snimci sa idejama da neko u Jugi prosiri ili nasnimi vokale. Ne pitajte me kako sam ih dobio :oops: Nisam ciku, ali uskoro saljem link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ipak necu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Enter sandman metallica-matrica | serbianzoro | Promocija radova | 18 | 09-06-2009 01:13 AM |
Perforacija, matrica...? | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 44 | 30-04-2009 12:44 PM |