![]() |
JK matrica
Ako je neko u mogucnosti da nabavi mixeve bez vokala Jelene Karleushe sa ovog njenog zadnjeg albuma, rado bih to poslushao.
Prema onoj reklami na Pinku rekao bih jako dobro odradjeno u svakom smislu sem JK vokala koji tu pasuje ko piletu sise. |
Ko ce ti dati te mixeve tek tako ? Nema sanse.
|
Ma zajebavam se malo :D , mada bih stvarno volio da chujem to bez JK vokala.
|
A ko ne bi ? ;)
|
Hmmm....
Ne znam, ali mi deluje kao da su komentari o JK vokalu napisani po inerciji. Licno, meni je ta zena uvek bila jako antipaticna u svakom pogledu. Ali, bez obzira na sve, ovaj novi album imam vec neko vreme, i ne mogu da kazem da mi nesto smeta. Ne zanima me sta su radili sa njenim vokalom. Ono sto ja cujem je OK. Zato me i zanima sta ste to primetili da toliko para usi? |
Quote:
P.S. Cuvaj me se veceras! Slede odvazni napadi crvene armije :twisted: Neznam odakle vam volja da igrate, kada se unapred zna pobednik :?: :roll: :D |
Pa dobro, ja i kazem, uopste me ne zanima sta i kako su radili.
Mene zanima sta ne valja u vokalu na finalnom snimku? P.S. Ha! Crvena armija! Bijedno...Bit ces potucen od strane plavih UN snaga.Ako izgubis, moraces 50 puta da napises "Jelena Karleusa je najbolja pevacica na svetu i ja potajno gajim ljubav prema njenom telu". :P |
Quote:
Pozdrav |
Ja imam neke stvari koje su trebale iz grcke da
sekoriste na njenom novom cd-u. Ne znam zasto nisu bile koriscene. Ovo sto cete cuti su demo snimci sa idejama da neko u Jugi prosiri ili nasnimi vokale. Ne pitajte me kako sam ih dobio :oops: Nisam ciku, ali uskoro saljem link. |
Ipak necu
|
All times are GMT +1. The time now is 03:09 PM. |