|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koji bi soft za programiranje bubnjeva bio najbolji za ovakvu vrstu muzike???
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
battery, guru, microtonic..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uh majku mu, nemam nijedan od tih!Kazi mi ako bih isao nekako vise na tvrdji zvuk kao recimo Psy, progressive, psytech, deep???
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Softver za programiranje bubnja? Ne znam na sta konkretno mislis ali meni je za to reason zakon i njegov drum sampler. Jos ako imas kvalitetne semplove i to sve konektujes ne rewire zna super da zvuci. Reason samo ima problem sto ne moze da reprodukuje 32-bitne semplove (koje sam btw pokupio iz stylusa). Jel si to hteo da pitas ili? Poz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
mozes i fruity loops opusteno da vezes preko rewire-a ako neces mnogo da se mucis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Vule to neki sarkazam u pitanju il se tripujem?
![]()
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma vise sam mislio na neki dobar soft za bubanj!Reason me nije nesto posebno odusevio sto se tice tog zvuka kojeg ja preferiram.Vise bih volio onako malo dublji bass.Da ide vise na psytrance!Jako sam tanak sa takvom vrstom softvera pa bih volio da cujem koje od tih softvera koriste oni koji se bave ovim zvukom?
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Znas kako od underground (pricamo o psy tranceu) likova provereno 90% njih radi rewire reason-cubase, dok ovi komercijalniji furaju cubase solo. E sad koji su tu sempleri i ostalo stvarno neam pojma.
Kako mislis dublji bass? Iz malstroma moze da se izvuce sasvim solidan bass jos ako bacis oba mono kanala kroz rewire i malo to sredis eqom ili nekim efektom zna bas super da zvuci. Ja recimo na bass koji pici iz malstroma kacim cubaseov quadrafuzz distortion vst is skroz sam zadovoljan ![]()
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Battery, Fruity loops, imas i za pulsara kickme inace prejake kickove ima.
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koliko vidim iz prilozenog fruityloops se spominje cak 3x!?Imao sam ga na kompjuteru prije nekih 2 godine, nemogu cak da se sjetim ni kako je zvucao?
@Nesbo Jel' to svi veliki likovi psytrance scene rade bubnjeve preko Reason-rewire-Cubase??Nesto mi je tu sumnjivo?Ja ipak mislim da ljudi koriste hardware za takve stvari? Poz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
my trance songs | Coolman | Promocija radova | 13 | 09-01-2010 10:47 PM |
Neki trance.. | BladeR | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 11:27 PM |
trance | DaBear | Razno | 71 | 21-10-2006 09:24 AM |
Techno | symbiont | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 27-10-2005 07:36 PM |