|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Da li postoji demo , na kojoj adresi ?
Par puta je spomenut , mozeli neko reci i nesto vise ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Po meni, nista narocito...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
takodje....a i meni radi samo na 44 Khz ...... mada ga mnogi hvale ......
ako imas impulse ....ne vidim razlog da se uzima tako nesto ..... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Jednom prilikom , ne znam ko , nazvao ga je fenomenalnim . Ja sam vec isprobao mnogo reverba .Trazio sam ne fenomenalan , vec iole prihvatljiv .
Uz sve mane , jedina tri reverba ( nemam DSP ) koja mogu poneti prestiznu titulu " iole prihvatljivog " su : Tc native bundle 3 , Masterverb ( Wavearts) 4 , Reverbx 1.3 Timeworks . Max , kad si vec spomenuo impulse , ne cini li ti se imaju (ne)oprostivih mana ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
taj tc native je puno losiji od tc reverba za powercore, a taj timeworks je meni takodjer losiji od timeworksovih revrba za pulsar p-100 i a-100. ja san masterverb od waveartsa koristi na prosloj ploci, ali san primjeti da je jako mono nekompaktibilan. ![]() probaj spinaudio - roomverb m2. 8) a koje mane ti imaju inpulsi? mozda sto in ne mozes minjat parametre bas kako bi zeli?
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Da li mislis na proslu verziju Masterverb - a ili poslednju ( Masterverb 4 ) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Princeton je odlican reverb samo je bitna namena. Konkretno njegova jeste u postavci slicnih frekvencija iza/ispred i uopste stvaranje dubine citavog mixa. Samo je za ovo i dobar.
@ cipela Kada sam na drugom forumu, gde si pitao sta da radis sa main i back vokalima, rekao za dobar reverb mislio sam na ovaj u tom smislu postavke iza i ispred zvuka.
![]() |
#9 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
bdv: meni je princeton skroz dobar reverb. mislin da je jedan od boljih native reverba. 8)
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
meni je super.. jedino sto jede mnogo cpu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mix Room | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 21-06-2006 03:57 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |