|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Banned
|
Da li postoji demo , na kojoj adresi ?
Par puta je spomenut , mozeli neko reci i nesto vise ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Po meni, nista narocito...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
takodje....a i meni radi samo na 44 Khz ...... mada ga mnogi hvale ......
ako imas impulse ....ne vidim razlog da se uzima tako nesto ..... pozdrav |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
Jednom prilikom , ne znam ko , nazvao ga je fenomenalnim . Ja sam vec isprobao mnogo reverba .Trazio sam ne fenomenalan , vec iole prihvatljiv .
Uz sve mane , jedina tri reverba ( nemam DSP ) koja mogu poneti prestiznu titulu " iole prihvatljivog " su : Tc native bundle 3 , Masterverb ( Wavearts) 4 , Reverbx 1.3 Timeworks . Max , kad si vec spomenuo impulse , ne cini li ti se imaju (ne)oprostivih mana ? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ton magistar
|
Quote:
taj tc native je puno losiji od tc reverba za powercore, a taj timeworks je meni takodjer losiji od timeworksovih revrba za pulsar p-100 i a-100. ja san masterverb od waveartsa koristi na prosloj ploci, ali san primjeti da je jako mono nekompaktibilan. probaj spinaudio - roomverb m2. 8) a koje mane ti imaju inpulsi? mozda sto in ne mozes minjat parametre bas kako bi zeli?
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Da li mislis na proslu verziju Masterverb - a ili poslednju ( Masterverb 4 ) ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Princeton je odlican reverb samo je bitna namena. Konkretno njegova jeste u postavci slicnih frekvencija iza/ispred i uopste stvaranje dubine citavog mixa. Samo je za ovo i dobar.
@ cipela Kada sam na drugom forumu, gde si pitao sta da radis sa main i back vokalima, rekao za dobar reverb mislio sam na ovaj u tom smislu postavke iza i ispred zvuka.
|
|
|
#9 | |
|
ton magistar
|
Quote:
bdv: meni je princeton skroz dobar reverb. mislin da je jedan od boljih native reverba. 8)
|
|
|
|
#10 |
|
Pro Member
|
meni je super.. jedino sto jede mnogo cpu
|
|
|