|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Za Vladu znam od pojave prvog albuma i od tog perioda znam ko je Vlado i sta Vlado radi i kako to radi,ali...kako je Vlado poceo i kad sa studijskim radom,na cemu si pocinjao,gdje si pekao zanat???
Iz kojeg vremena je pjesma Ako ikad ostarim,ona morska na fazon Dragojevica??? Poznajes li Igora Lekica(nije iz svijeta muzike)?
#2 |
Member
|
![]()
Tascam Portastudio je bio moj prvi snimac(1990god) i lagano od kucne varijante kad sam dosao u BG odmah sam poceo da vrsljam po studijima. Odmah sam svirao za mnoge(tada se jos zaista sviralo na tape)i bogami bio vrlo trazen
![]() Znas ono, svoj mir nekad znaci i vise od neke skupe sprave. Mic po mic, narasto studio'barba' a ja bas tada potpuno odlijepio od gomile netalentovanih imaoca novca od kojih se prezivljavalo. U jednom trenutku izrevoltiran Pinkom i svim tim shitinama koje su tada gurali i trovali ljude prestajem da radim za kojekakve, dovodim sebe na ivicu egzistencije(prodavala se sprava po sprava da bi se imalo za zivot i kirije)ali vise ne radim drugima vec spremam prvi album.Onda je izasla"Navika". Ostalo znas. Pozz ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado... | LeGreen | Vlado Georgiev | 2 | 23-03-2005 02:39 AM |
BEST of VLADO.... | ANITA | Vlado Georgiev | 11 | 08-03-2005 09:14 PM |
Vlado @ Harley | idekius | Vlado Georgiev | 2 | 08-03-2005 02:26 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |