|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Sta koristite od semplova za bubanj i gdje se mogu kupiti kvalitetni semplovi za bubanj?Mene zanimaju semplovi od kojih mogu sastaviti par dobrih setova za pop/rock muziku.Koristim Battery.
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Meni se samplovi koji dolaze sa Batery II ne dopadaju, mada znam neke koji su odusevljeni njima. Licno koristim Storm drum, DKFH, Stylus RMX, Pure drums i razne neke Akai diskove koje pocinjem da izvlacim u kreativnoj krizi i nedostatku dobrih (!?!?) semplova. Jos uvek nisam nasao kit kojim bih bio 100% zadovoljan, ali strpljivim radom dodjes do necega. Probaj da pitas Ivana gde bi mogao da ih nabavis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Oggy, kada si vec pomenuo Stylus RMX.... Odusevljen sam njime... Stvarno je mnogo dobro odradjen. I stari Stylus je bio odlican, ali ovde su napravili pravu stvar! 8 internih midi kanala, odlican hall i ostali efekti...
Stvarno fenomenalno!!! ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja jos uvek nisam stigao 100% da ga provalim, tj isprobavao sam samo zvukove, ali jos nisam ispitivao njegove nove funkcije kojih na prvi pogled ima dosta. Nije lose.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I da nadjes sve te semplove, oni nikad nece zvucati tako kvalitetno jer ih guras software-skim semplerom. Moras is gurati hardware-skim semplerom da bi dobio glavni karakter tog zvuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Softver je uz brze racunare sve blizi, ali eksterna sprava je eksterna sprava...
![]() Pozdrav za Kotor!
![]() |
#7 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Znaci da ne prodajem ULTRA EMU-a?
Idem bas sad probati uporediti neke semplove kroz EMU i kroz HALion ili Batery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Znaci nisam ja lud sto samo radim import audio pa ko da editujem ziv bend, a ne kroz sampler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Semplovi za triger bubnja,pomoc(Metal,HC)? | alen | Audio Software | 23 | 15-06-2006 12:00 PM |
Semplovi bubnja + preamp? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 24-02-2006 06:52 PM |
Vlado... | LeGreen | Vlado Georgiev | 2 | 23-03-2005 02:39 AM |
BEST of VLADO.... | ANITA | Vlado Georgiev | 11 | 08-03-2005 09:14 PM |
VLADO??? | Zid | Vlado Georgiev | 1 | 03-03-2005 01:46 PM |