|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav
Mozete mi pomoci sa savjetima vezano za snimanje bass gitare. Do sada kojom god metodom sam snimao (ozvucavanje ampa., DI, kombinacija) nisam bio zadovoljan sa dobivenim ishodom. Ono sto me muci je mutan i nedefiniran bass. Bass koji sam snimao je Squier Jazz negdje sredina 80ih. Mjuza koju snimam je neki progressive rock/metal i zelio bih da je bass vise definiraniji i da se probija kroz tri gitare. Mozda ja grijesim negdje u samim postavka pri snimanju ili jednostavno bih trebao nabaviti neku drugu bass gitaru neznam vise (poljuljano smopozdanje ![]() Oprema sa kojom sam snimao: Preamp Presonus Studio Channel Strip (tube preamp+comp+eq) KFX bass Distirsion Modeler (http://www.kfxamps.com/pedals.html) ukoliko nekog zanima u medu vremenu sam nabavio i SM Audio Pro TN2 Tube Preamp sa Opto kompresorom. Bilo kakvi savjeti i pomoc jako pozeljni jer ... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
Pro Tools (pomoc i savjeti oko kupovine ovog programa) | ferucci | Audio Software | 1 | 27-03-2010 01:16 PM |
Recording Bass Guitar | AcaHari | Tutorijali | 0 | 04-03-2007 06:38 PM |