|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,crkla mi moja maticna ploca sto sam koristio.Treba mi dobra maticna ploca za studio takodje i novi cpu zamaticnu plocu.Dali neko od vas ima dobra izkustva.Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Koliko love je na raspolaganju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Planiram maticnu da bude do 200-250evra a cpu isto tako.Bitno mi je da bude dobra ploca za muzku studio snimanje itd.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
To je sasvim lep budžet. Ja bih lično preporučio neki i7 3770K ili 4770K procesor i odgovarajuću ploču (moj izbor što se proizvođača tiče je ASUS).
Da li ti treba PCI slot? Meni je recimo trebao zbog zvučne karte, pa je to bila jako bitna stavka u izboru ploče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Imao sam Asus P8P67 rev 3.1 sa I7 2600 ali nazalost ckrla mi je maticna ploca.E sad dali mi treba Pci slot zbog zvucne to je dobro pitanje!!Normalno da jurim neku zvucnu jos ali jos nista neznam konkretno sta da kupim da bi odradio poso kako treba.Sto se zvucne ti ce trazim nesto gde mogu u isto vreme da snimam 10 instrumeneta jer snimam i komplet bubanj i da bude po mogucnosti hardwaremonitoring.Mozda neko ima po to pitanje neki isto predlog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Čekaj, stani, 2600K je živ i zdrav?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Jeste sve ostalozivo osim maticne ploce.Inace imao sam konfiguraciju I7 2600,16Giga rama,Nvida g 210 graficka Operatvni sistem na SSD samsung 840 i 2 harda jedan za recording a druga vst libery.Gledam kad kupujem da imam nesto malo bolje nego sto sam do sad imao ovo sot sad koristim uzo bi imao nesto za rezervu za nedaj boze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Prijatelju, moja topla preporuka je da se taj 2600K ostavi u sistemu. Opaka je to mašina.
![]() U tuđi (krajnji) izbor se naravno ne mešam, ali, ja bih lično pazario samo ploču. ![]() Edit: I ja kada kupujem nešto, gledam da kupim nešto što je bolje od prethodnog, i upravo zato rekoh ono što malopre rekoh. Po mom skromnom mišljenju, ni jedan od dva trenutno dostupna top i7 modela nije suštinski bolji od 2600K i nije vredan trošenja novca. Ja sam prešao sa Q6600 na 3770K. To je veliki pomak. Prelazak sa 2600K na 4770K - jednostavno nije. Last edited by Ghost Dog; 28-09-2013 at 10:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Znam da svako ima svoje mislenje sto sta je najbolje izbor oko ovog svega.Mozda ima ovde medju nama ovde neki ekspert ko ima vise izkustva da neki predlog.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Kad te već svrbi novčanik, uzmi onda lepo 4770K i ASUS Z87-Expert ploču (ako je potreban PCI slot, onda Z87-Plus). Nemoj da uštediš 30 hiljada, ili da za te pare da kupiš sebi ili ženi/deci nešto lepo. Eto predloga.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba mi savet oko zvucne kartice za studio | Nocni-Ekspres | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-07-2013 12:15 AM |
Treba mi savet... | Atomic | Computer Hardware | 4 | 15-12-2007 11:35 PM |
Graficka u odnosu na maticnu | salenis | Computer Hardware | 5 | 02-11-2007 02:10 PM |
drajveri za plocu | Arthur | Computer Hardware | 4 | 04-09-2007 06:11 PM |
treba mi savet koji uad da uzmem | saki | DSP forum | 3 | 31-12-2005 05:45 PM |