|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prvo, vidim da ima par tema u vezi s izborom zvučne karte, ali ja se toliko ne razumem u to i pa ću zatražiti pomoć novom temom, izvinite unapred..
Elem, potrebna mi je eksterna zvučna karta za usnimavanje vokala. Amaterski se bavim time, konkretno u pitanju je rep muzika itd., i treba mi nešto minimalno što bi mi završavalo posao, neka kartica do 60ak eura. Planiram da snimam na laptopu (dobra konfiguracija, Windows 7 tj. 64-bitni operativni), mikrofon Shure SM58. Treba mi neka kartica koja će mi poslužiti znači samo za snimanje vokala, da mi daje neki solidan zvuk. Može li mi neko preporučiti nešto? unapred hvala i opet se izvinjavam zbog teme |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor zvucne karte | avantgarde2 | Computer Hardware | 62 | 29-09-2010 02:02 PM |
echo pc zvucne karte | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 01-12-2008 11:28 PM |
pitanje:xenyx 802 & B1-snimanje vokala | solo | Computer Hardware | 11 | 04-11-2008 02:39 PM |
Pomoc oko izbora zvucne karte | Aconius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 23-10-2007 12:24 AM |
pitanje vezi usnimavanje vokala | saki | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 18-06-2004 12:57 PM |