Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-12-2011, 01:09 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default kakve mahinacije !!??? Cola uvalio ?300K CD Elektroprivredi Srbije !!??

neverovatno..kakve budale? Kakva glupa ideja? ALI...neko ce da strpa lepe pare u dzep !!! : shock::con fused::ban ghead:

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=567739
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2011, 01:25 PM   #2
quake2
Banned

Default Re: kakve mahinacije !!??? Cola uvalio ?300K CD Elektroprivredi Srbije !!??

He,he....pa o cemu pricamo sve vreme???Ajd sad se zapitajte za koliko su prodati prosli albumi cenjenog "Cole" i gsn "Joxe"....nego,kao i na svakoj dosadasnjoj slicnoj temi,sad ce vec neko iz te ekipe da povede pricu na stranputicu.
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2011, 01:27 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: kakve mahinacije !!??? Cola uvalio ?300K CD Elektroprivredi Srbije !!??

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
neverovatno..kakve budale? Kakva glupa ideja? ALI...neko ce da strpa lepe pare u dzep !!!
Dakle, ipak nisu budale

Pozdrav,

Vasa
Old 22-12-2011, 02:09 PM   #4
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
He,he....pa o cemu pricamo sve vreme???Ajd sad se zapitajte za koliko su prodati prosli albumi cenjenog "Cole" i gsn "Joxe"....nego,kao i na svakoj dosadasnjoj slicnoj temi,sad ce vec neko iz te ekipe da povede pricu na stranputicu.
Molim te da me ne proziva? tako ?to će? izvrtati moje stavove. To prosto nije po?teno, a ni pristojno.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-12-2011, 02:24 PM   #5
quake2
Banned

Niko te nije prozvao vec si se sam nasao prozvanim.Rekoh u globalu to sto rekoh,i ni na koji nacin to ne povezah sa tobom,tako da te molim da ne izvrces moju recenicu jer to prosto nije posteno,a i nepristojno je....cika Vaso.Stari je "madjionicarski" trik da se publici odvlaci paznja na desnu ruku dok se levom trpa novcic u dzep...nista novo ne rekoh,samo podcetih na to....onako globalno.Pozzzz

p.s.....i obrati paznju na to da je moj post napisan PRE nego sto si ti napisao bilo sta.

Last edited by quake2; 22-12-2011 at 02:38 PM.
Old 22-12-2011, 02:50 PM   #6
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Uu pa ovde postoji zavera starije garde... Tek sam sad skontao :wicked:
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2011, 02:53 PM   #7
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Lopovska posla

"Računica pokazuje da je od novca koji će biti izdvojen za nekoliko desetina hiljada diskova, na kojima je snimak ovogodišnjeg Čolićevog koncerta na Ušću, EPS mogao da „časti" oko 12.000 domaćinstava strujom koja se prosečno potroši za mesec dana."

Jeli ovo dovoljno svakom normalnom covjeku ??
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2011, 03:00 PM   #8
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Niko te nije prozvao vec si se sam nasao prozvanim.Rekoh u globalu to sto rekoh,i ni na koji nacin to ne povezah sa tobom,tako da te molim da ne izvrces moju recenicu jer to prosto nije posteno,a i nepristojno je....cika Vaso.Stari je "madjionicarski" trik da se publici odvlaci paznja na desnu ruku dok se levom trpa novcic u dzep...nista novo ne rekoh,samo podcetih na to....onako globalno.Pozzzz
Oh, a ja pomislio da slučajno podseća? na ovo :

Quote:
Klasicna zamena teza ne bi li smo raspravljali o svemu sto nije sustina....zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?....i jel to ista firma kojoj svi placamo raznorazne pretplate silom ugurane u racun za struju?...jel to mozda neka privatna firma pa moze kako hoce i sta hoce?....jel ti podrzavas i Joksimoviceve koncerte po trgovima naplacivane i do 100000e u trenutku kada svi grcaju u besparici?....e moj cika Vaso...
Hehe. Mislim, pamćenje me jo? uvek slu?i, a ni stimulativna sredstva mi jo? nisu popila sav razum Tako da...

Ali da ovo ne bi ispalo prepucavanje između nas dvojice, da jasno i glasno ka?em:

Smatram skandaloznim to ?to dr?avne firme (Elektroprivreda, MT:S, op?tine) tro?e novac na sponzorisanje (makar formalno) KOMERCIJALNIH autora i izvođača (Čolić, Joksimović, Đukić...). I nisam primetio da je iko ikada na ovom Forumu tvrdio suprotno.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-12-2011, 03:16 PM   #9
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ali da ovo ne bi ispalo prepucavanje između nas dvojice
....e jbg.Ja ne lezem i ne ustajem sa tvojim recenicama koje mi danima odzvanjaju u glavi.U svakom slucaju...hvala ti sto pazljivo citas moje postove i sto su ti dovoljno "intrigantni" te ih cak jos i pamtis i citiras.Nisi dobro povezao ovaj put,al nema veze.Poenta mog posta je i bila da mi ni u kom slucaju ne bi trebalo medjusobno da se prepucavamo dok neko stavlja debelu keshinu u dzep.Peace cika Vaso.
Old 22-12-2011, 03:19 PM   #10
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Ovo je sve boranija... Sad kad bi krenuli o mahinacijama...pffff...

Sartid...ahaha... Prodat je za 25 mil. €, a na racunaima "cerki" firmi je imao oko 16mil... A '98. samo za novi pogon "visoku pec" dignut kredit od 600 mil.€... Prodat je za manje nego sto samo zemljiste vredi...

A ovo je nista, pa uzmi samo "novogodisnje" proslave po trgovima... NS treba sad da spiska 200K € za to...!

Cola i slicne "akcije" su tu najmanji problem...! Licno, ne verujem da on "vidi" i 10% od tih para...!

Bockie is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules