|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Narode,da li postoji neki besplatan programcic koji moze da snima ono sto ja
cujem sa desktopa,ili recimo sa nekog sajta. Imam 2 zvucne karte:terratec phase22 i Line6 Toneport i nista ne mogu da snimim na rovaj nacin u wavelabu ili cubase-u.To sada radim tako sto kablovima povezem line-inove i line-outove na kartama ![]() Evo jos prostijeg primera, pustim neki DVD koncert i opet ne postoji nacin da snimim kao wav.to sto cujem.Na Creative-ovim karticama ima fina softverska opcija koja se mislim zove record whatUhear i to radi posao ali ja nemam usrani Live ili Audigy. Nadam se da ste me razumeli ![]() Nasao sam sledece programe koji rade ovaj posao ali nisu besplatni: "Arial Sound Recorder" i "All Sound Recorder XP". Unapred hvala i pozdrav! Last edited by LAMPASH; 02-04-2007 at 01:22 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |
Kad cujem ovo izgubim se od miline!!! | korenjak | Razno | 16 | 18-03-2009 07:17 PM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |