|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
hm
sta znam meni onako, malo mi cudan taj groove koji se raspada kao i odabir farbi. Onako. Ali zato veliki thumbs up za DUB IT UP, i COLLIEDUBS ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
meni lepo radi...i bolje je od TONE stvari koje ljudi kace na Rumski..
Meni i farbe rade super (Bitch ??) nista mi ne smeta, lepo radi, ne zamara, ne iritira, ima dobar flow.....spacey, dubby, pa jos da se nesto "zavije"..ihaaaa! moze i bolje ali je super !
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
super je amb, flow, mislio sam na farbe da su malo tajusne, kao sa starih digitalnih romplera ili bazicnih Vsti.... za razliku od njegovih ostalih stvari koje ipak imaju konkretnije farbe.... nije neka mega zamerka.
ali favoriti su mi i dalje ostali njegovi trekovi, poslusaj njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
e hvala na slusanju i na komnentarima. Colliedubs nije jos isprduckirana kako treba, okacio sam je da ne stoji prazan profil
![]() ![]() @DaBear.....hvala na komentima, prija malko kad od tebe covek dobije pozitivan koment ![]() ![]() @Bitch.... TNXxxx za maddonuu i colliedubs.....a ja imam problem sa farbama, jer ih posteno "namaltretiram" ko zna cime i kojim VST da bi ih "OZIVEO", jer koristim iskljucivo VSTi, jedino sto negde usimim bass pravi.....kao na colliebuds jos jednom, hvala na slusanju i komentarima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Alan Sides Neve 88R Ocean Way -video | DaBear | Razno | 0 | 06-04-2009 07:38 PM |
Allen Sides Ocean Way drums!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 07-11-2007 04:32 PM |
House rmx... | MHz | Promocija radova | 11 | 22-04-2006 04:28 PM |