|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kupujem zvucnu,a osim nje i kupujem midi synth,stoga mi se ova opcija cini jako korisnom,pa me zanima ako ko posjeduje istu da napise par rijeci ili vi koji se bolje kuzite u to da mi date savjet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
tnx već sam pročitao to,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja sam je imao i koristio nesto duze od godinu dana, pa sada presao na Presonus Firestudio.
Naravno, ima losije i ulaze i izlaze od Presonusa, mada korektne i upotrebljive. Ono sto je dobro je sto su driveri superstabilni i sprava uopste radi bez ikakvih iznenadjenja, t.j. veoma je pouzdana. Ako ti ne treba vise od 2 simultana ulaza i ne tezis bas vrhunskom kvalitetu zvuka (iako za te pare i kolicinu funkcija ne verujem da moze bolje) verujem da ces biti zadovoljan.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hvala,naručio sam siže mi sutra pa ću javit kakva je
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Emu 0202usb Vs. Toneport Ux2 | Ikhabot | Gitarska Produkcija | 4 | 20-08-2007 03:31 PM |
Koliko Vas Ovdje Posjeduje Modulare | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 13-08-2007 10:39 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |