|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
"Ovih dana su u muzičkom studiju ?Pinka? počele probe benda legendarnog muzičara Olivera Mandića, koji posle vi?egodi?nje pauze planira da se vrati na scenu serijom velikih koncerata. ?eljko Mitrović u Mandićevom bendu svira bas, Ivan Fece Firči bubnjeve, a gitaru svira Aleksandar Vejnović, poznatiji kao Aca Metini. Prateće vokale će pevati Bebi Dol, a Mandić će svirati klavijature i pevati. Oliver Mandić planira da sa bendom snimi album koji bi se pojavio na proleće pred turneju po Srbiji i drugim velikim gradovima eks-Ju regiona."
(Blic online) jel zna neko jos nesto o ovome?
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
U ponedeljak sam bio tamo u studiju i saznao da su pripremili Roland Fantom G8 i Korg Oasys za binu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Previse dobro da bi bilo stvarno!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Bilo je neke price da sam i ja trebao tu da sviram, ali desavalo se svasta i neki koji su gore pomenuti koji nisu trebali da sviraju su na kraju ipak u ekipi.
Uglavnom se spremaju stare pesme, a rade se takodje i par novih. Mislim da se prvo sprema tv show kako su mi rekli, kupili su 4 do 6 marshala (ili slicnih kutija) koje su obojili u belo pa ce bar izledati "opasno" ali "fancy" ![]() Bio sam i ja u Pinku sa Goranom, Oasys-a svira Oliver (malo se teze snalazi kako kazu), fantom jos ceka svog sviraca a za ostale je vec napisano. Firchi-ju su kupili el.bubanj (roland), i to neku bas jaku seriju, ali mislim da je to samo za probe u pink reziji. Sve u svemu, vecini je tu prvenstvena motivacija zezanje i zabavna svirka, tako da je i to dobro. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Planiralo se to vec duze vreme, rece mi Firchie jos letos...
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
Zadnji put kad sam video Olivera, jedva je stajao na nogama. Od čega, i zašto, neznam. JAko bi voleo da ih vidim uživo, i čujem te pesme. A i neke nove, ako mogu da isprate kvalitet starog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 11-12-2009 at 11:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pop Rock Semplovi bubnja-Oliver,Vlado..itd??? | Zid | Audio Software | 65 | 20-12-2004 08:45 PM |