|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
odem neki dan u prodavnicu muzicke opreme i izgubim 4 sata probavajuci firewire karte koje bi proradile na mom laptopu (win764-bit). i nijedna nece! tj. rade, mogu se instalirati, vidi ih sistem, kaze da rade no medjutim kada pustim pjesmu neku ili otvorim projekat u cubase 5 pa pustim zvuk je izoblicen i zvuci kao kad je latencija prevelika pa ne moze da potjera. raspoznaje se pjesma ali kao da je stavljen neki 8-bit, flanger-phaser. UZAS! isto mi se desilo na svim kartama! na laptopu imam 4-pin firewire.
i onda sam popricao sa likovima (jer necu usb kartu) i oni su mi predlozili da kupim firewire express card za laptop. preporuka je bila za texas instruments ali ja sam nasao startech i bytecc da li da uzmem neku od ove dvije ili da se strpim pa narucim texas instruments? da li ce mi sigurno raditi zvucna kartica ako dodam fireiwire express card? puno pozdrava! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Professional sound card ?What is that??!! | ugljesa | Computer Hardware | 13 | 05-09-2009 12:52 AM |
dsp card | SumAnuT | Computer Hardware | 8 | 19-08-2006 01:23 PM |
Prodif Plus - Audio Card | Pedja | Computer Hardware | 7 | 23-12-2003 10:28 PM |