|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Uzeo sam M-audio Fast Track Ultra... E sada, kao monitore koristim Microlab Solo5, na kraju kabla imaju klasicni 3.5 mm chinch, i ne znam gde i kako da ih ubodem u kartu ???
![]() ![]() ![]() E,da, je l' treba da se iskljuci integrisana karta u biosu ? Last edited by Inovative_kg; 15-05-2009 at 06:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ako nemaš konflikt između integrirane kartice i ove nove, nije nužno da ju u biosu disejblaš.....
ja tu vidim samo dvije mogućnosti za spajanje tih monitora.......... 1. iskoristi jedan od izlaza za slušalice 2. spoji ih na integriranu karticu (ako nemaš hardverski konflikt u kompu) obadvije varijante zahtjevaju lemčjenje jackova..... ili kupovinu adaptera..... treba ti adapter TRS/2xRCA, obično dolaze u varijanti za mini TRS (3,5 mm, to ti igra za integriranu karticu) , pa ako to misliš ubost u izlaz za slušalice treba ti i adapter TRS 3,5mm/TRS 6,3 mm ovo kaj sam ti napisao je isključivo interpretacija user manuala za M-audio Fast Track Ultra i malo logičnog zaključivanja. ako sam dobro povezao konce.... ti zapavo nemaš neki sistem, nego si samo kupio eksternu karticu (nisam mislio ništa loše!!!) koju misliš koristiti kao mic PRE i kao par kanala I/O konvertera za rad u nekom od softverskih rješenja?????
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
eh, da.... sluške...... pogledaj malo setup na slušalicama... tamo se navodi da slušalice imaju sve kontrole, pa provjeri PAN ili BALANCE za svaki slučaj, da nije neka glupa greška
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Da, kupio sam kartu i mikrofone radi snimanja vokala, akusticnih gitara i saksofona.Da, kupio sam je da radi sa Nuendom i Sonarom
![]() Kakav mi nastavak treba da obicni 3.5 mogu ubosti u S/PDIF out ? ![]() Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Inace, sto se problema sa slusalicama tice- resen je. Trebalo je samo pogledati master paning na mikseru kartice jer je paning po defaultu namesten na 100 % L ( ni u ludilu ovo ne bih pretpostavio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
nisam sad shvatio ?ta misli? spajat... ako pita? kakav konektor treba? za ubost u integriranu karticu na kompu..... to bi trebao biti mono 3,5 mm jack. mo?e? slobodno ubost u to 3,5mm jack/2xRCA adapter, pa če ti se S/PDIF pojavit na "LJEVOM" kanalu adaptera. to predla?em jer se S/PDIF obično spaja sa RCA
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ok, to je to, snasao sam se. Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
nema na čemu... forum i služi da si međusobno pomognemo
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hitno potrebna pomoc Pa50 | Inovative_kg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 06-03-2009 12:51 AM |
Potrebna verzija 2.2 za TC Power Core. Hitno! | DSP forum | 8 | 13-12-2008 11:41 AM | |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |