|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam da li je iko do sad otvarao ovu temu ali interesuje me koju master klavijaturu preporucujete i koji je to kontroler po vama najbolji (sto za zivu svirku, sto za studijski rad)?
Koje klavijature imaju najbolje sintisajzerske a koje klavirske dirke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Najbolja sintisajzerka dirka- DX7. Samo jos da salje midi za velocity do 127 a ne do 100... Gde bi joj bio kraj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
CME UF 6 (60)... bilo je vec price o tome, potrazi... za pare koje das nema bolje... inace ima poluotezane dirke koje su odlicne... jedino UF 8 (80) ima klavirske dirke...
Pozz
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja se razmisljam da uzmem CME Vx 6 ili 7. Ali ne znam kakve su mu dirke. Uzeo bih sintisajzerske dirke ali da je nesto poput DX7, Motifa, Fantoma... Ali tako nesto jos nisam sreo kao master klavijaturu, sve neke plastikanerke; ili su zilave ili pucaju kad ih sviras!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Kad sam kupio Edirol sa 49 dirke na nevidjeno mislio sam da je onako bezveze... ali prevario sam se... dirka je vrh... Kupi Edirol sa 5 oktava ako ti treba i bices prezadovoljan...
Najtoplija preporuka ! ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Na koju 'normalnu' klavijaturu lice te dirke sa Edirola?
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
CME ima polu otezane dirke osim uf8(80) koja ima klavirske... znaci kome trebaju sint dirke nek ne razmislja o CME... za njega je recimo... Novation xstation49
![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam m-audio keystation pro koji ima klavirske ali nisu bas nest. Za tu lovu je taj keyboard super (a ima i brdo fadera i knobova) ali ak ti trebaju realnije klavirske tipke uzmi neku yamahu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Diskutabilno je i sta su poluotezane, za kog proizvodjaca. Meni su npr, najuniverzalnije dirke tipa dx7 (T3, triton, motif i gomile klavijatura), ili stvarno poluotezane A33 i A70
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Sa time (u vezi dirki DX7 i sl.) se i ja slazem u potpunosti OFF ali gde imaju takve dirke sada da se kupe na master klavijaturi koja ima dosta programibilnih dugmica, padova, knobova i klizaca (kao sto recimo ima CME VX 5,6,7,8)?
Da taj CME prave sa dirkama od DX7 ne bih zalio para da dam za takvu master klavijaturu, kupis je jednom i imas je ceo zivot! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Koja klavijatura za bend? | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 14-09-2005 12:33 AM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |