|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja se izvinjavam sto ne znam...
![]() Zezam se, ali me stvarno strasno nervira sto ne umem da se snadjem kako da na klavijaturi (Korg X5D) koju sam povezao (midi - mozda pogresno ![]() Bio bih zahvalan da mi neko to objasni. Da li se svira direktno iz pomenutih programa ili se to poziva preko nekog sekvencera ili nesto sasvim drugo? Iskreno, nisam se mnogo pretrgao od traganja kako se to radi da ne bih pravio neke nepotrebne brljotine i ukapirao nesto pogresno, kad vec imam koga to ovde da pitam. Koju maksimalnu latencu da stavim? P.S. Verovatno sam jedini na ovom forumu koji to ne zna ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sviranje Gitare na komp-u | Reaper_NS | Audio Software | 14 | 22-08-2008 03:44 AM |
Jos malo o zicanim instrumentima... | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 20-12-2007 08:34 PM |
Efekti na instrumentima.Sta,Gdje,Kad i Koliko??? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 14-09-2004 03:02 PM |
Problem sa VST instrumentima! | X-Dreamer | Audio Software | 53 | 19-11-2003 11:11 AM |