|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
sorry probajte ovog:
http://rapidshare.de/files/13288406/R_N_B-cudna-balada-PROBA_.mp3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Ideja za pjesmu je lijepa. Lijepo si aranzirao i stringse i sve. Ali jednostavno sa ovakvim losim samplovima ne funkcionira. Zvuci skooro kao midi file.
Ali(!), mislim da je materijal dovoljno dobar da ti se isplati malo vise potruditi oko soundova oko njega. ![]() Samo nastavi raditi! Nabavi si bolje samplove i daj da cujemo onda! Na dobrom si putu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Vidi se da dobro aranziras klavijature, jos samo napravi uzbudljiviji aranzman da ima glavu i rep i neka ti neko napravi mix...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li je pametno posto si jos na pocetku ...... ali ....
Pesma je vec 1000000000 puta odsvirana ..... trebalo bi poci od neceg originalnijeg .... a onda jednostavno nadji neku slicnu pesmu koja je zapadne produkcije i iskopiraj bubnjeve i bas i sve sto mozes ..... Kad postignes najslicniji zvuk koji mozes , analiziraj koje su komponente i zasto su takve komponente stavljene u matricu ..... to ti je najbolji nacin za ucenje ( makar se meni tako cini ) ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Meni je dobro producirano,dal je pjesma dobra melodijski i aran?manski to ovisi o ukusu,meni je ok.Ako se ne varam ova gitara koju si koristil je VSTi,ali se ne sku?i previ?e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
molim pomoć | babilon33 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 23-05-2008 01:56 AM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |
MOLIM VAS!!! | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 1 | 04-05-2005 10:42 PM |