![]() |
r,n,b-molim vas za iskrenog mislenja:)
|
Re: r,n,b-molim vas za iskrenog mislenja:)
sorry probajte ovog:
http://rapidshare.de/files/13288406/R_N_B-cudna-balada-PROBA_.mp3.html |
Ideja za pjesmu je lijepa. Lijepo si aranzirao i stringse i sve. Ali jednostavno sa ovakvim losim samplovima ne funkcionira. Zvuci skooro kao midi file.
Ali(!), mislim da je materijal dovoljno dobar da ti se isplati malo vise potruditi oko soundova oko njega. :) Tada ce do slusatelja doprijeti nesto direktnije. Samo nastavi raditi! Nabavi si bolje samplove i daj da cujemo onda! Na dobrom si putu. |
Vidi se da dobro aranziras klavijature, jos samo napravi uzbudljiviji aranzman da ima glavu i rep i neka ti neko napravi mix...
|
Ne znam da li je pametno posto si jos na pocetku ...... ali ....
Pesma je vec 1000000000 puta odsvirana ..... trebalo bi poci od neceg originalnijeg .... a onda jednostavno nadji neku slicnu pesmu koja je zapadne produkcije i iskopiraj bubnjeve i bas i sve sto mozes ..... Kad postignes najslicniji zvuk koji mozes , analiziraj koje su komponente i zasto su takve komponente stavljene u matricu ..... to ti je najbolji nacin za ucenje ( makar se meni tako cini ) ...... Pozdrav |
Meni je dobro producirano,dal je pjesma dobra melodijski i aran?manski to ovisi o ukusu,meni je ok.Ako se ne varam ova gitara koju si koristil je VSTi,ali se ne sku?i previ?e.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:35 PM. |