|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
komsija planira da otvori radio (kucna varijanta) pa bi ga zanimalo koji 8-kanalni mixer bi najbolje zavrsio stvar (cena/performanse)..
znaci, ako je moguce da bude jeftiniji, ali dovoljno kvalitetan.. unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Hm, Mackie 1202 VLZ PRO, malo vise od 300e. Moze u njega da ubudzi 6 stereo linijskih, 4 mikrofona, dobri preampi, zvucno OK. Jedino sto nema fadere, nego mu je volume po kanalu i masteru - pot, ali ako ide varijantu pustanja svega iz kompa, nema mnogo rucnog mixanja. Izbeci Behringer UB seriju, kao i phonic i slicne charolije
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
hm, hvala, fino deluje, mada bi za radijski rad faderi bili bolji izbor..
steta sto ne postoji ovakva varijanta sa faderima, 1402 je 100e skuplji.. /edit malo sam procackao po zzounds i naisao na par zanimljivih mixera.. sta kazete na: - Soundcraft Spirit E8 - Yamaha MG124FX Last edited by lesha; 04-02-2006 at 03:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Apsolutna preporuka Peavey PV10!
Radi stravično dobro i čisto, a cijena mu je 285EUR! I ima reglere... ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Yamahu sam malo probao u Mitrosu, doduse neki manji model, i deluje pristojno, Spirit.... jos imam gorak ukus od serije FX (mislim da se tako zvalo), mada ti 100mm faderi nisu losa stvar, iako su jako losi pod rukom (bar ti u starijim Spiritima). Generalno, covek bi mogao da ustedi na broju mic. kanala, jer ne verujem da ce mu ikad trebati vise od 4.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko bi mogao da mi napravi kvalitetni 8-kanalni Line Pad? | mildan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 21-01-2009 12:34 PM |
Savjet za kućni 24 kanalni studio | chris1 | Computer Hardware | 2 | 21-03-2007 09:51 PM |
predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 4 | 28-12-2004 02:15 PM |