![]() |
..predlog za 8-kanalni mixer..
komsija planira da otvori radio (kucna varijanta) pa bi ga zanimalo koji 8-kanalni mixer bi najbolje zavrsio stvar (cena/performanse)..
znaci, ako je moguce da bude jeftiniji, ali dovoljno kvalitetan.. unapred hvala |
Re: ..predlog za 8-kanalni mixer..
Hm, Mackie 1202 VLZ PRO, malo vise od 300e. Moze u njega da ubudzi 6 stereo linijskih, 4 mikrofona, dobri preampi, zvucno OK. Jedino sto nema fadere, nego mu je volume po kanalu i masteru - pot, ali ako ide varijantu pustanja svega iz kompa, nema mnogo rucnog mixanja. Izbeci Behringer UB seriju, kao i phonic i slicne charolije
|
hm, hvala, fino deluje, mada bi za radijski rad faderi bili bolji izbor..
steta sto ne postoji ovakva varijanta sa faderima, 1402 je 100e skuplji.. /edit malo sam procackao po zzounds i naisao na par zanimljivih mixera.. sta kazete na: - Soundcraft Spirit E8 - Yamaha MG124FX |
Apsolutna preporuka Peavey PV10!
Radi stravično dobro i čisto, a cijena mu je 285EUR! I ima reglere... :) |
Yamahu sam malo probao u Mitrosu, doduse neki manji model, i deluje pristojno, Spirit.... jos imam gorak ukus od serije FX (mislim da se tako zvalo), mada ti 100mm faderi nisu losa stvar, iako su jako losi pod rukom (bar ti u starijim Spiritima). Generalno, covek bi mogao da ustedi na broju mic. kanala, jer ne verujem da ce mu ikad trebati vise od 4.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:35 PM. |