|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Ovo je soft-hard topic, al ajde, stavio sam ga u software.
Dakle, nesto mi nije jasno: SX projekat je u midi fazi. Ima dosta kanala i isto toliko teskih VSTa. Ni jedan kanal nije audio. Nisam ukljucio freeze ni za jedan VST. Projekat se dize nekoliko minuta. OK. Buffer size je 64 (latenca 1.5). ALI dolazi pucketanje, zapinjanje.... Moram da povecam latencu na 3ms, nekad cak i na 6ms ili 12ms. OK, radi odlicno, ali vremenom, kao da se bufferi napune, i ETO: ja se vracam na 1.5ms bez problema ![]() Ono sto nisam mogao kad sam otvorio projekat, mogu par minuta kasnije bez problema i ostaje mi 1.5ms kao radna latenca. Savrseno ![]() U cemu je caka? Nije valjda da je latenca dinamicka kategorija i da varira?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
evo, nije dnb | yanprawda | Promocija radova | 0 | 10-04-2009 01:29 PM |
Ni HI FI nije vise ko sto je bio.... | DaBear | Razno | 6 | 01-05-2008 12:19 AM |
Nije mi dobro... | kVu | Razno | 49 | 27-02-2008 03:15 PM |
samo sto nije | alavuk | Audio Software | 10 | 15-06-2007 01:59 PM |
nije sve u software-u! | dlukace | Audio Software | 9 | 23-02-2004 05:22 AM |