|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() naj sound koji sam ja ikada cuo je Kajli Minoq ... mother f..king sound ... ajd sad ... :roll: Last edited by Oggy; 18-05-2006 at 03:40 AM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ne bih rekao da je Kylie naj sound. Jeste dobro al brate mnogo digitalno i mnogo se cuju pluggovi i razne gluposti. Ja volim pure sound. Ima toga mnogo. Uglavnom sve sto sto rade moje omiljene face: Bruce Sweden, Massenburg, Babyface, Peter Gabriel, Hugh Padgham, Humberto Gatica...
redom: (Jackson i sve sa Quinceyem, Toto, Babyface i sve sto on radi, Peter i sve sto radi, Phill Collins, Humberto ne znam sta vise nije radio-Celin, Julio, Enrique, Laura Pausini, Marc Anthony, Dulce Pontes itd.) Adiemus? Ludilo od zvuka. Dakle, da bi nesto zvucalo moras to i snimiti. I tako do prekosutra. A nista nisam spomenuo... |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
digitalno ja volem 8) s'toga razumi me
![]() ali da.... Peter Gabriel .... how can i forget ... pa onaj album iz '89 (zaboravih ime, a mrzi me da gledam) covek je tad uradio ono shto ja sad ne mogu ![]() pOz super ukus quote:/Adiemus? Ludilo od zvuka. Dakle, da bi nesto zvucalo moras to i snimiti. ovo nisam slusao ... potrudicu se da iskopam! thnx anyway |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|