![]() |
No 1.
:arrow: mene zanima naj sound koji si ti vlado cuo ? :idea:
naj sound koji sam ja ikada cuo je Kajli Minoq ... mother f..king sound ... ajd sad ... :roll: |
Ne bih rekao da je Kylie naj sound. Jeste dobro al brate mnogo digitalno i mnogo se cuju pluggovi i razne gluposti. Ja volim pure sound. Ima toga mnogo. Uglavnom sve sto sto rade moje omiljene face: Bruce Sweden, Massenburg, Babyface, Peter Gabriel, Hugh Padgham, Humberto Gatica...
redom: (Jackson i sve sa Quinceyem, Toto, Babyface i sve sto on radi, Peter i sve sto radi, Phill Collins, Humberto ne znam sta vise nije radio-Celin, Julio, Enrique, Laura Pausini, Marc Anthony, Dulce Pontes itd.) Adiemus? Ludilo od zvuka. Dakle, da bi nesto zvucalo moras to i snimiti. I tako do prekosutra. A nista nisam spomenuo... |
digitalno ja volem 8) s'toga razumi me :)
ali da.... Peter Gabriel .... how can i forget ... pa onaj album iz '89 (zaboravih ime, a mrzi me da gledam) covek je tad uradio ono shto ja sad ne mogu :lol: pOz super ukus quote:/Adiemus? Ludilo od zvuka. Dakle, da bi nesto zvucalo moras to i snimiti. ovo nisam slusao ... potrudicu se da iskopam! thnx anyway |
All times are GMT +1. The time now is 09:39 AM. |