Re: dynaudio bm5a
Citat >Da, i jesu najbolji u toj klasi. S tim da koštaju značajno manje od 1000 e, tj. oko 850 e. U kasnijem radu i navikavanju sam došao do zaključka da mi možda povremeno nedostaje subwoofer, ali i za to ima leka... BM9S.
[PHP]Osim velikih BM15a, svi ostali Dynaudio zvučnici su za čistu preporuku[/PHP] ...............ZNACI LI TO DA BM15A NEVALJAJU ILI....Ja ih imam i vise sam nego zadovoljan sa njima...mislim da je osnovno nauciti svoje zvucnike...dobre rezultate mozes postici i sa drljavim zvucnicima ako poznas njihove slabosti...Ja samglaybeni urednik i DJ 12 godina na Slavonskom Radiju u Osijeku i sjedim na poslu 6 sati dnevno iza Geneleca 1030a,,,kuci jos toliko iza Dynaudio bm15a i obje kutije imaju svojih prednosti i mana..no najveci problem je u nama. tek nakon 10 godina rada mogu sa sigurnoscu napraviti mix da ne sumljam u odnos izmedju nizih i visih frekvencija..u jednoj sam stvari siguran...MI VISE GRIJESIMO NEGO ZVUCNICI...najlakse je reci da zvucnici nevaljaju...sto se tice bm 5 imao sam ih...plitke su i nisu bas za upotrebu u pro svijetu ....
|