Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Off topic
Ono ?to verovatno toliko nervira ljude kod tvojih postova Jefti?u, ?to se ponekad dobije utisak da misli? da su svi oko tebe mentalno retardirani i da koriste sekvencere mesec dana. Podrazumevam da je to sve naravno u dobroj nameri, ali sa druge strane ne razumem motiv koji tebe goni da ima? komentar na svako mogu?u stvar ?to se ti?e snimanja. Mislim meni bi fakat bilo glupo na tvom mestu da pri?am o nekim stvarima kad znam da na forumi ima minimum nekoliko ljudi koji su vi?e vrteli potenciometre na mikseti od mene. Al dobro, sto ljudi sto ?udi , sto ?ena dvesta sisa. 
|
Na forumima vise oni koji ?ele ne?to novo da nau?e ( logi?no ) .
Dakle , o?ekivati skup nau?nika je nerealno . Ako ste toliko stru?ni , ?ta tra?ite ovde - ne razumem .
Ja svakako i pi?em iz dobre namere . Za?to te to pogadja , ili nekog drugog , ne razumem ? Meni uop?te nije bitno ko koliko zna , ba? me briga , veruj mi . Koristi ?ta nadje? za shodno , tvoja stvar . Ja ?u svaku preporuku rado poslu?ati , kao ?to zna? ... Ako gre?im , prihvati?u bilo kakav argument . Vrlo rado . Uvek me ispravi .
Ja ni?iji " autoritet " ne osporavam - jer nemam motiv ( nisam zainteresovan ) . Ako puno zna? - dobro , svaka ?ast . Ako ne , opet dobro . Da li je neko ovaj ili onaj , ni to me ne zanima - a i za?to bi ?
Samo iznosim svoj stav - koji je vrlo jasan i vrlo subjektivan . ?to smatram da je dobar primer : uvek ( kulturno ) ka?i ?ta misli? . Za to slu?e forumi . Vi?e ?emo svi zajedno posti?i ( subjektivan stav ) .
P.S.
Ina?e pogre?io si ?to se ti?e Vst , ali ti to svakako zna? ...