Quote:
Originally Posted by davormen
Izvinjavam se sto ovako upadam u raspravu, ali ovo mi je bilo vrh vrhova!!!
Quote:
Originally Posted by MD
Mada obadva rade i u cubase, i nintendu i sonaru npr.
|
Konzole su zakon za audio produkciju!!!
p.s. Cini mi se da je ovo moj prvi post ove godine (a mozda i malo duze), eto sta mi uradiste sa nintendom  . No, u to ime - 
|
Vidi stvarno, i nitko od nas nije primjetio da sam napisao nintendo
Eh Du?ane, zar ni ti? hihi
Ma ?to fali nintendu?Imam doma super comp i odlicno radi
Super mario ima izvrstan routing 6 bitnog zvuka iz igrice

.
Shooting ducks je fenomenalna igra hehe.
C64 NE?U NI GOVORITI..A 128 tek hehe
..
Ma jasno je, mislio sam na nuendo ali se valjda omaklo, doma tu i tamo koristim nuendo 2 za manje zahtijevnije stvari, jer ima podr?ku za 192 khza, ?to cubase sx 2 na?alost nema ,kroz skoro vrijeme bi trebao i raditi zvuk za amaterski film frendova na n2, horror naravno ...
Ma neka nuenda a i nintenda
Quote:
A sad ozbiljno - sto se tice interakcije gitare i pojacala, to je samo feedback, tj. mikrofonija koja, ako se iskontrolise, ima veliki kreativan potencijal u svirci. To se moze dobiti (ne na istom nivou, naravno) i snimanjem na kompu tako sto se svira blizu pojacanog monitora... Mada, druga stvar je bitna - ako se snima clean signal, on je uvek samo to - clean - i ne moze se ta interakcija dobiti nikakvim reampingom, posto u toj proceduri nedostaje jedan kljucan element u celoj toj prici, a to je gitara (tj. njeni magneti koji i proizvode sve to)...
poz
|
Interakciju svirke uz monitore sam spomenuo, istina postoji.
Zato i koristim metodu insertiranja softwera na input kanal.
Ali samo na jakom gainu se osjeti razlika.
Snimanje uz slu?alice upravo zbog toga i ne prakticiram, radije odvrnem monitor.
A za ovo drugo..
Ako cilja? na to da se uistinu ne mo?e dobiti prirodan zvuk pu?taju?i clean kroz poja?alo, tu se i sla?emo, jer nema prirodne interakcije, magneta/?ica, u pravilu je i rije? o drugom poja?alu itd itd.....ali ljudi opet sve vi?e koriste ovu tehniku radi fleksibilnosti i ona ima sigurno svojih prednosti u stilovima gdje nema pretjeranog utjecaj feedbacka i gdje se koriste manji driveovi...
P.S.
Evo sad sam editirao ovaj post jer sam vidio da sam napisao nunedo umjesto nuendo.Stvarno imam problema sa brzim utipkavanjem tog imena , a ?to bi tek bilo da si vidio da pi?e nunedo umjesto nuendo u ovome postu?ajoooj heheh.
Ehe vidim ima jo? gitarista ovdje i to dugokosih